2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی بعهده ی کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3772 بازدید | 111 پست
سیسمونی بچه‌ی اول رو اصولا پدر مادر دختر میگیرن اونم در حد توان، نه اینکه بخوان کلا یه اتاق واسش بچ ...

من مامانم هنوز باردار نشدم نصف وسایلامو خریده 

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا من میگم حداقل کمک ک میشه ک این میگه ن

بگو ب عهده ی پدرو مادرخودته.اسم فامیلیشپ از اونا میبره پس اونا بدن 😐

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

از خانواده شوهرت که توقع نداشته باش چون کلن با خرج کردن برای پسر میونه ندارن 🤣 ، ولی ماهم رسممون اینه پدر دختر خرید کنه ولی خب بعضیا خانواده ی شوهرا اینقدر از نوه دارشدنشون خوشحالن و دوست دارن خرج کنن 

از خانواده شوهرت که توقع نداشته باش چون کلن با خرج کردن برای پسر میونه ندارن 🤣 ، ولی ماهم رسممون ای ...

عزیزم من دارم خرج خانواده شوهرم و میدم پدر شوهرم فوت کرده شوهرم داره خرج میده

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
بگو فقط بیمارستان خصوصی واسه زایمان میرم جلو پای بچمم باید گوسفند قربونی کنی واسه خودم و نوزاد هم ...

گفتم همه اینارو قبول کرده میگه تو حامله شو بقیش با من

تا وقتی عقیده اش اینه راضی به بچه دار شدن نشو

بگو خر وقت فامیلی بابای من اومد روش اون موقع بابام خرجش رو میده

چجوری تحمل میکنی این پرویی شوهرت رو

شوهر من همچین حرفی میزد نمیذاشتم مامانم یه قرون خرج کنه

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است

من مامانم میگه سیسمونی رو خودم میدم منم عین شما اعتقادم اینه پدرومادر بچه باید بخرن ،از طرفی خانوادهشوهر فضول تشریف دارن دارن و میدونم اگه خانواده م نخرن هزارتا تهمت میزنن بخاطر همین،به مادرم گفتم همه هزینه هاش رو من میدم ولی به همه بگو تو خریدی....لزومی نداره بقیه خبردار شن

عزیزم من دارم خرج خانواده شوهرم و میدم پدر شوهرم فوت کرده شوهرم داره خرج میده

خرج خانواده خودشو داره میده بعد حاضر نیست چهار دست لباس واسه بچه اش بخره

تعریف من از عشق همان بود که گفتیم دربند کسی باش که دربند حسین است

ن لباس اینا رو نمیگه مثلا تخت و کمد و چی و چی من خودم دارم پول جم میکنم کمک خرجی میدم مامانم بخره برام بگه خودم خریدم

من بیشتر از خانواده ی شوهرا حرصم میگیره میشینن از دور باید باید میکنن اونوقت خودشون یه قرون هم کادو نمیدن 😑 خانواده شوهر من که خودشونو راحت کردن همه چیو میگن رسم نداریم 🤣🤣🤣🤣🤣