2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بچه سوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 109 پست
مممنننننون عزیز دلم راستی چن ساله واسه دومی اقدام کردی؟

تازه چند وقت اخیر به فکر افتادم ازمایش و تست هام خدا رو شکر مشکلی نداره رژیم رو شروع کردم وزن کم کنم که توی بارداری مشکلی نباشه بعد از عید تحت نظر با پزشک اقدام می کنم ببینم قسمتمون میشه

ای جان ببوسش...پسر من الان هفت ساله شده گاهی میگم کاش همون سن استاندارددو تا چهارسالگیش اقدام میکردم ...

پسر من پنج سالشه چند ماهه اقدامم ولی خب مشکل دارم الانم شدیدا پشیمونم کاش زودتر اقدام کرده بودم الان در خوشبینانه ترین حالت تفاوت سنیش با بعدی شش ساله و بنظر من زیاده

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری شیمیایی چیه؟؟؟؟

یعنی بیبی چکم مثبت میشد ولی بتام خیلی کم میرفت بالا و نهایت با یه هفته تا ۱۰روز تاخیر پریود میشدم،ولی پریود وحشتناک دردناک و لخته خونایی که تمام وجودم تیر میکشید😔

Ivf تعیین جنسیتش تا ۹۹ درصد،اره عزیزم دردسراش رو میدونم،سه سال تحت درمان بودم تا دومی رو باردار شم،م ...

اره عزیزم‌من انجام دادم ولی تو مرحله اخر تخمک خوبی نداشتم دکتر گفت برو استراحت کن چند ماه دیگه بیا که بعد از چند ماه طبیعی شدم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

پسر من پنج سالشه چند ماهه اقدامم ولی خب مشکل دارم الانم شدیدا پشیمونم کاش زودتر اقدام کرده بودم الان ...

در مقایسه با شرایط سنی پسر من که ۸یا۹سال میشه شما خیلی درست تر و بموقع تر عمل کردین

من کلی تنبلی کردم

در مقایسه با شرایط سنی پسر من که ۸یا۹سال میشه شما خیلی درست تر و بموقع تر عمل کردین من کلی تنبلی کر ...

اشکال نداره خدا حفظش کنه مهم اینه تنها نباشن 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد