من یه دختر۸ساله دارم،نی نی توراهیمم دختر،خیلی دلم میخاد یه پسر هم داشته باشم،فقط هم میخام ivf کنم انشالله،شوهرم نه مخالف نه موافق،از لحاظ مالی خداروشکر مشکلی نداریم واسه اینده بچه ها،فقط سه تا بچه زیاد نیس؟؟!!
از سیکل ای وی اف چیزی میدونی یا شنیدی فقط من انجام دادم به همین راحتیم نیست بعدم مطمئنی پسر م ...
Ivf تعیین جنسیتش تا ۹۹ درصد،اره عزیزم دردسراش رو میدونم،سه سال تحت درمان بودم تا دومی رو باردار شم،ماه اخر میخاستم ای وی اف کنم که نکردم و سپردم خدا که همون ماه طبیعی باردار شدم ولی خب جنسیتش اونی نبود که میخاستم،سختم بود کنار اومدم،ولی الان دوسش دارم و فقط به فکر سومیم ،دیگه نمیخام بگم کاش این پسر بود،امیدوارم صلاح خدا با خواسته دلم یکی باشه،شما انجام دادی؟
من خواهر ندارم خیلی دلم دوتا دختر میخاد ولی شوهرم نهایتش به یه بچه دبگه راضی بشه الان یه پسر دو ساله ...
ای جان ببوسش...پسر من الان هفت ساله شده گاهی میگم کاش همون سن استاندارددو تا چهارسالگیش اقدام میکردم ...واقعا تنها می مونن ...من چون خواهر و برادر داشتم حس تنهایی نچشیده بودم ...بنظرم کار اشتباهی کردم ولی در حال امادگی م
شوهر های بیچارتون چی بعد که میریم ۷ تا میخوام ۱۶ تا میخوام ؟
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
شش ماه اول اقدام رژیم داشتم،بعد که دیدم باردار نمیشم خسته شدم رژیم و تخمک گذاری و کیت و ...،دوبارم بارداری شیمیایی داشتم،دوبارم ای یو ای بی نتیجه....،خیلی سختی کشیدم ولی بالاخره شد