2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد بچه سوم...

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 109 پست
اویل تصمیم جدی به تک فرزندی داشتم ولی انگار هر چی بزرگتر میشه نظرم تغییر میکنه بیشتر تنهای هاش و احس ...

بله واقعا تک فرزندی خوب نیس بچه منم همش تنهاست و دنبال همبازی بخاطر تنها بودنش وابسته اس 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
از سیکل ای وی اف چیزی میدونی یا شنیدی فقط من انجام دادم به همین راحتیم نیست  بعدم مطمئنی پسر م ...

Ivf تعیین جنسیتش تا ۹۹ درصد،اره عزیزم دردسراش رو میدونم،سه سال تحت درمان بودم تا دومی رو باردار شم،ماه اخر میخاستم ای وی اف کنم که نکردم و سپردم خدا که همون ماه طبیعی باردار شدم ولی خب جنسیتش اونی نبود که میخاستم،سختم بود کنار اومدم،ولی الان دوسش دارم و فقط به فکر سومیم ،دیگه نمیخام بگم کاش این پسر بود،امیدوارم صلاح خدا با خواسته دلم یکی باشه،شما انجام دادی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواهر ندارم خیلی دلم دوتا دختر میخاد ولی شوهرم نهایتش به یه بچه دبگه راضی بشه الان یه پسر دو ساله ...

ای جان ببوسش...پسر من الان هفت ساله شده گاهی میگم کاش همون سن استاندارددو تا چهارسالگیش اقدام میکردم ...واقعا تنها می مونن ...من چون خواهر و برادر داشتم حس تنهایی نچشیده بودم ...بنظرم کار اشتباهی کردم ولی در حال امادگی م 

شوهر های بیچارتون چی بعد که میریم ۷ تا میخوام ۱۶ تا میخوام ؟ 

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
اگه بشه میخام بعد به دنیا اومدن نی نیم در زودترین حالت ممکن اقدام کنم،فقط نمیدونم چندوقت بعد سزارین ...

خیلی عجله نکن ظلم میشه به بچه دومت حداقل بذار دو سالش بشه 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
فک میکردم این پسر میشه،ترسیدم،ولی الان دیگه مصمم شدم،امیدوارم خدا کمک کنه،میدونی سر سومی دیگه نمیشه ...

اسم دومیو چی میذاری😍

فقط حواست باشه بچه وسط همیشه مظلوم واقع میشه مخصوصا اگه هم جنس اولی یا سومی باشه گم میشه بین بچه ها کارت خیلی سخته

من نمیدونم نظرم با شما فرق داره درکتون نمیکنم چون از اول دلم دختر میخواست تو سونو گفت پسره خیلی دپرس ...

بله عزیزم نظرها مثل هم نیست منم عاشق پسربچه هام روحیم با دختر اصلا جور نیست

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
رژیم غذایی داشتی؟وی کار کردی که جواب نداد؟؟؟؟

شش ماه اول اقدام رژیم داشتم،بعد که دیدم باردار نمیشم خسته شدم رژیم و تخمک گذاری و کیت و ...،دوبارم بارداری شیمیایی داشتم،دوبارم ای یو ای بی نتیجه....،خیلی سختی کشیدم ولی بالاخره شد

اسم دومیو چی میذاری😍 فقط حواست باشه بچه وسط همیشه مظلوم واقع میشه مخصوصا اگه هم جنس اولی یا سومی ب ...

بین این اسما گیر کردیم فعلا

لیانا

اتریسا

الیسا

اسم دختر اولم الناز

ممنون عزیزم