2777
2789
عنوان

کاش عین بقیه صبر کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 111 پست

پس من چيکار کنم بچه هام تو خونه کلي شلوغ ميکنن و بريز بپاش صبح تا شب يه جا نمي شينن ولي وقتي ميريم يه جا مهموني کاملا آروم و مودبن  و اصلا شلوغ نميکنن جاريام منو مي بينن ميگن بچه هات افسرده ان😡😡😡 يعني آتيش مي گيرم از حرفشون ديگه تصميم گرفتم وقتي رفتيم خونشون به بچه هام بگم فقط سر و صدا کنن و شلوغ کنن

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
اینکارو خیلی میکنم.پسرم دنیامه هر چیزی ک با جون و دل خریده بودم خرابش گرده و شکسته کاریشم نداشتم... ...

من خودم یدونه دارم ومیدونم دوتا خیلی مشکلات بیشتره الان که هوا سرده اما حتما بفرستش یه ورزش واز مشاور هم کمک بگیرین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه لطفا برای منم دعا کنی؟ واسه رزق.   خیلی تو شرایط سختی هستیم

حتما عزیزم ، ان شاءالله بحق حضرت زهرا (س)  برکت زندگی تون زیاد بشه الهی آمین براتون سوره مزمل میخونم

یا الله یا رحمان یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک
چون عمل نکردی، بعد هم ممکنه پسرت بیش فعالی داشته باشه، حتما کنترل کن، شکلات و مشتقاتش رو نده اصلا، ب ...

گاهی دلم میخواد موهاشو دونه دونه بکنم ..

راستش پسرم خیلی باهوش و مهربونه..خوابش خوبه

خوراکشم خوبه..

وقتی تو خونه تنهاییم خیلی خوب کارتون میبینه و با من حرف میزنه.

درکم میکنه خیلی دوسم داره،اما وقتی یه غریبه بیاد خونه دیگه کلااااا عوض میشه

بنظرت دعایی چیزی ننوشتن؟؟؟؟

ما تو ۵ سال زندگیمون پیشرفتمون زیاد بوده شاید چشم زدن 

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
بعدم مهدباید گاهی گاهی بره چون خسته نمیشه پیش دبستانی اذیت میشه اگه دائم برع

نه، پیش دبستانی اذیت و خستگی نداره، دختر من که میره هر وقت هم من میگم نرو، سرده، به زور میره، دوست داره، هم انرژی ش تخلیه میشه هم چیزی یاد میگیره

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
پس من چيکار کنم بچه هام تو خونه کلي شلوغ ميکنن و بريز بپاش صبح تا شب يه جا نمي شينن ولي وقتي ميريم ي ...

اونا دارن حسادت میکنن گلم

محلشون نده جاری همینه دیگه لنتیا

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
خیلی اذیت میشیم..جلو جمع ادمو خرد میکنه اصلا فک میکنن تربیتش مشکل داره وقتی شوهرت بگه تربیتشون نکر ...

بقیه بچه ندارن 

همون خانواده شوهرت خودشون بچه بزرگ کردن،دیدن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم
گاهی دلم میخواد موهاشو دونه دونه بکنم .. راستش پسرم خیلی باهوش و مهربونه..خوابش خوبه خوراکشم خوبه. ...

خدا رو شکر که پیشرفت داشتید، الهی روز به روز بیشتر بشه، توی خونه براش همه چی فراهم هست، شما هم گوش به فرمان، این بار خواستی ببری بیرون قوانین رو بگو، مثلا بگو فلان کار اگر انجام بشه، میاییم خونه، از جاهایی که دوست داره شروع کن مثلا از خونه پدربزرگ، وقتی هم که میگی به حرفت عمل کن، چون بچه ها زرنگن، اگر بگی و عمل نکنی، دیگه به حرفت گوش نمیدن، وقتی هم میری جایی، اسباب بازی مورد علاقه اش رو ببر، یا تو گوشی براش کارتون مورد علاقه اش رو بریز بزار ببینه 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
حتما عزیزم ، ان شاءالله بحق حضرت زهرا (س)  برکت زندگی تون زیاد بشه الهی آمین براتون سوره مزمل م ...

قربونت برم عزیزم خدا بهت سلامتی و خیر بده    

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

نه، پیش دبستانی اذیت و خستگی نداره، دختر من که میره هر وقت هم من میگم نرو، سرده، به زور میره، دوست د ...

عزیزم دوسال پشت سر هم ومطالب تکراری هر روزم بره خسته میشه بعدا میفهمید،یکسال مهد که هروقتم حوصله نداشت نره اشکال نداره یکسالم پیش

من به دستای خداخیره شدم معجزه کرد.. 
عزیزم دوسال پشت سر هم ومطالب تکراری هر روزم بره خسته میشه بعدا میفهمید،یکسال مهد که هروقتم حوصله ندا ...

چرا دوسال، من دخترم از چهارسالگی  نصف روز مهد بود، الانم شش سالشه میره پیش، خستگی که شما میگید رو نمیدونم چیه، با این که بلده و خودم باهاش کار کردم ولی انگار سرکلاس بیشتر بهش خوش میگذره و دوست داره

۱۸ ماهشه

وای خوب شد دیدم تاپیکتو من یه دختر ۳ساله دارم گاهی میزنه بسرم یکی دیگ بیارم اما بازم پشیمون میشم الانم ک دیدم تاپیک و کلا پشیمون شدم تا ۵سال اسم بچه نیارم 

با اینکه داستان منو بد نوشتی اما تو هنوزم خدای خوب منی:)🍂