2777
2789
عنوان

کاش عین بقیه صبر کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 111 پست

دعواشون ک بترسن ولی کتک نزن بچه باید واقعا از پدر مادرش حساب ببره زیادی با بچه هاتون از در دوستی وارد نشید مگ ما خودمون کم پدرمادر دعوامون کردن ....با بچه ها زیادی. از در دوستی وارد شید زیادی پورو میشن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تووتقصیر نداری تقصیر خانوادته که کمکت نمیکنن من بچه ندارم ولی دختر خاله هام بچه دارن یعنی التماس خانوادشون میکنن که بچشون یه ساعت بیارن خونشون خاله هام نوه ها رو خودشون بزرگ میکنن دختراشونم فقط با بچه سلفی میگرن میذارن اینستا اینقدر راحت بچه داری میکنن ک من همش دارم حسرتشون میخورم 

وای یعنی بخاطر حرف مادرشوهرت حاضری اینهمه عذاب بکشی؟؟؟؟ 😐

نه اونا برام مهم نیستن 

فقط نمیخوام اسم رو بچهام بزارن

مشاوره غیر حضوری زنگ میزنم امروز

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
براتون یه تسبیح صلوات میفرستم ان شاءالله خدا به دلتون آرامش بده و فرزندان تون هم آرام باشند و سلامت. ...

عزیزم میشه لطفا برای منم دعا کنی؟ واسه رزق.   خیلی تو شرایط سختی هستیم

دارم جهان را دور می ریزم، من قوم و خویشِ شمسِ تبریزم... 

از ۴ و نیم هم بزرگتر؟؟؟؟؟؟؟ وای انگار ۱۰ سال پیر شدم

شاید بیش فعاله بچه یا شاید مشکلات دیگه ای داره چرا یه روانشناس کودک نمیبرینش؟گاهی پذیرش مشکل حل اونو خیلی اسون میکنه اگر واقعا بچه غیرعادی رفتار میکنه ببرینش پیش متخصص مشکلش حل میشه همه ارامش پیدا میکنین

اسم رو بچه بذارن یعنی چی؟وقتی مشکلی هست حتما باید پیگیری و حل بشه پس فردا میره مدرسه با مشکل عدم تمرکز اونوقت چه میکنی شما؟

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

عزیزم ببین من خودم حموم برم بعدش خستم فکر کنم خسته بوده بعدم پسرت هنوز کوچیک بوده یه دونه دیگه آوردی میگن بچه دوم برا بچه اول مثل هوو برا مازناست به شوهرت بگو روزی نیم ساعت براپسرت وقت بذاره شما هم گاهی دخترتو بسپر به کسی فقط با پسرت باش

تووتقصیر نداری تقصیر خانوادته که کمکت نمیکنن من بچه ندارم ولی دختر خاله هام بچه دارن یعنی التماس خان ...

خوش بحالشون....

خانوادمم ک اگههه نگه دارن ۱۰ روز منت میزارن

..

یا مدتی تلفونمو جواب نمیدن ک بچهامو نبرم خونشون.....خیلی دل شکسته ام....

نمیدونم عاقبتم چی میشه

صد بار این کارو کردیم بخدا... اما انگار با این نیستی🤮🤮😔

چون عمل نکردی، بعد هم ممکنه پسرت بیش فعالی داشته باشه، حتما کنترل کن، شکلات و مشتقاتش رو نده اصلا، ببرش کلاسهای ورزشی انرژیش تخلیه میشه، گاهی اقتدار داشته باش، تنبیه همیشه هم بد نیست، البته منظورم تنبیه بدنی نیست ولی گاهی لازمه که با اقتدار با بچه ات برخورد کنی، ببینه کارش بده، بی توجهی و محروم کردن از کار مورد علاقه اش میتونه مفید باشه، اون هرکاری میکنه شما هیچی نمیگید خوب بچه است از کجا بفهمه کارش بده، مهد هم خوبه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

کار پسرت که طبیعی و عادیه

پسر خواهر مم ۵ سالشه اونم یهو میزنه باباشو،

اقتضای سنشه.

دختر دوساله منم از بعد دوسالگی مخالف بگی میزنه

به این میگن واکنش

بچه یاد گرفته واکنش نشون بده این رشد کرده 

عجیب نیس 

شما به روی خودت نیار 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

من دخترم در طول روز ی کاری میکنه  ک درست نباشه شب قبل از خواب براش قصه ای با همون موضوع میگم و چند شب همون قصه  و تکرار میکنم خیلی هم زحمت نمیدم به خودم تو گوگل میزنم قصه در مورد مثلا   شلختگی  اسم دخترم روژین  مثلا میگم فیل کوچولوی قصه اسمش روژین بود میگه منو میگی مامان ؟ میگم نه شما ک اینطور نیستی ولی روژین کوچولوی قصه اینطور بود خلاصه خوب جواب گرفتم از این روش 

در طول روز هم یاداوری میکنم بهش ک یادته بابای فیل کوچولو چی گفت؟  

عزیزم ببین من خودم حموم برم بعدش خستم فکر کنم خسته بوده بعدم پسرت هنوز کوچیک بوده یه دونه دیگه آوردی ...

اینکارو خیلی میکنم.پسرم دنیامه هر چیزی ک با جون و دل خریده بودم خرابش گرده و شکسته کاریشم نداشتم...

وسایل ارایشمو ک با منت میگیرم خراب گرده..

وای نمیدونی چقققققدر سخته بچه😔😔

رسما گاهی گیج میزنم...

من دخترم در طول روز ی کاری میکنه  ک درست نباشه شب قبل از خواب براش قصه ای با همون موضوع میگم و ...

اخه فارسی هنوز بلد نیست

ما اذری هستیم

دارم روش کار میکنم اما زییییاااادم از فارسی سر در نمیاره

قصه ترکی هس ینی

کار پسرت که طبیعی و عادیه پسر خواهر مم ۵ سالشه اونم یهو میزنه باباشو، اقتضای سنشه. دختر دوساله من ...

خیلی اذیت میشیم..جلو جمع ادمو خرد میکنه اصلا

فک میکنن تربیتش مشکل داره

وقتی شوهرت بگه تربیتشون نکردی از بقیه چ انتظاری داری