2777
2789
عنوان

نفقه در دوران عقد

1113 بازدید | 49 پست

سلام دوستان

بنظرتون آیا باید توی دوران عقد از همسر پول گرفت یا نه؟

آخه من روم نمیشه بگم پول بده برم فلان چیزو بخرم

در ضمن وضع مالیشم اونقد بالا نیست

بنظرتون کار درست چیه

سخت بود ولی تونستم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده ما بد میدونن تو عقد پول دستی گرفتن رو 

ولی شما ببین اجازه ات دست کیه خرجتم همون باید بده 

پدرت پول نمیده؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

طبیعتا باید بده😐من شب عقد بهم کارت داد 🙄ولی خوب خرج خوراک و... با خانواده ام بود 

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
طبق حقوق ایران در دوران عقد نفقه بر عهده ی مرد نیست اما میتونی بگیری اما وظیفش نیست ک خرجی تو رو ب ...

زن از زمان خواندن خطبه عقد قانونا مالک مهریه و نفقه میشه.اتفاقا اشتباه میکنی رودرباسی میکنی از اول هرجور یاد بدی اونجور یاد میگیره

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

من نمیگرفتم همونطور ب روال قبل ک بابام مسئولیت داش ادامه دادم تا عروسیم 

البته کادو دادنش و وقتی باخانوادم مسافرت میرفتم خودش پول میفرستادتو کارتم جای خود اونم بعضی مواقع دلبخواهی خودش😚

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
حالا از بابات بگیر  دیگه گیرت نمیاد از بابا ولی جیب شوهر همیشه هست

فوت شدن..در کل از خانوادم پول نمیگیرم هیچوقت

از پس اندازم استفاده میکنم

سخت بود ولی تونستم