فقط زنی مستحق دریافت نفقه نیست ک از نظر قانون ناشزه محسوب بشه.بنده هم ارشد حقوقم و چندین سالم هست از ...
ناشزه رو برام کامل توضیح میدید؟ممنون
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
نشوز زمانی بوجود میاد ک زن ناسازگار هست و بدون دلیل محکمه پسند از شوهرش تمکین نمیکنه وظایف زناشوییشو انجام نمیده منزل رو بدون دلیل ترک میکنه ک خودش ی مبحث فوق العاده و پیچیدس.مثلا خانم همسرش خرجش رو میده مشکل اخلاقی نداره منزل در شانش تهیه کرده دست بزن نداره(مدرک پزشک قانونی نداره ک شوهره کتک کاریش کرده)و ... خانمه ناسازگاره بهانه الکی میگیره حاضر ب تمیکین و انجام وظایف زناشویی نیست.البته من خیلی خلاصه و ساده گفتم مبحث پیچیده ای هست
نشوز زمانی بوجود میاد ک زن ناسازگار هست و بدون دلیل محکمه پسند از شوهرش تمکین نمیکنه وظایف زناشوییشو ...
اوهو .ممنون. بعد این ناشزه دوران عقدم شامل میشه ؟؟
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
منظور از نفقه در دوران عقد نفقه کامل ی خانم ک سر زندگیشه نیست.خب معلومه متفاوته و با تشخیص قاضی و شرایط زوج و زوجس.تو عرف ایران میگن دختر تا عقده پدر خرجشو بده ولی قانونا مرد هم وظایفی داره
نفقه دختری ک تو عقده با زنی ک داره زندگی میکنه و تو خونه شوهرشه صرفا یکی نیست و بستگی داره
اگه دختر باکره باشه و تمکین نکنه ن نشوز محسوب نمیشه چون حق حبس (حتما باید باکره باشه) داره
درسته .مرسی ک روشنم کردی