2777
2789
عنوان

نفقه در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 49 پست
زن از زمان خواندن خطبه عقد قانونا مالک مهریه و نفقه میشه.اتفاقا اشتباه میکنی رودرباسی میکنی از اول ه ...

اتفاقا در دوران نامزدی و عقد نفقه بر عهده ی پدر خانواده اس

و زمانی نفقه ب زن تعلق میگیره ک زیر یک سقف برن زندگی کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا در دوران نامزدی و عقد نفقه بر عهده ی پدر خانواده اس و زمانی نفقه ب زن تعلق میگیره ک زیر یک س ...

عزیزم اطلاعات حقوقیتو ببر بالا.میتونی از اینترنت سرچ کنی اونی ک شما میگی عرف ایرانه ن قانونش

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
فوت شدن..در کل از خانوادم پول نمیگیرم هیچوقت از پس اندازم استفاده میکنم

خدا رحمتش کنه 

بنظرم فشار نیار به شوهر توی عقد 

یه کم بساز با شرایط اگه دیدی خیلی ضروریه بهش بگو پول بده تا این کارو انجام بدم

زن از زمان خواندن خطبه عقد قانونا مالک مهریه و نفقه میشه.اتفاقا اشتباه میکنی رودرباسی میکنی از اول ه ...

اخه من تو نت خوندم ک توی عقد نفقه ب گردن شوهر نیست

فک کنم به دختر یا زن بودن هم برمیگرده

سخت بود ولی تونستم   
عزیزم اطلاعات حقوقیتو ببر بالا.میتونی از اینترنت سرچ کنی اونی ک شما میگی عرف ایرانه ن قانونش

شماهم مطالعه تون رو بروز تر کنید بد نیست

بنده درسش رو خوندم همین چند وقت پیش ی مراجعه کنند با همین مورد داشتم

من نمیگرفتم همونطور ب روال قبل ک بابام مسئولیت داش ادامه دادم تا عروسیم  البته کادو دادنش و وق ...

باز خوبه تو بابا داشتی

ولی من ن دوس دارم از خانوادم بگیرم ن فعلا از شوهرم

سخت بود ولی تونستم   
خدا رحمتش کنه  بنظرم فشار نیار به شوهر توی عقد  یه کم بساز با شرایط اگه دیدی خیلی ضروریه ...

منم دوس ندارم فشار بیارم بهش

گناه داره

پولامونو جم کنیم زود عروسی بگیریم بهتره

سخت بود ولی تونستم   
شماهم مطالعه تون رو بروز تر کنید بد نیست بنده درسش رو خوندم همین چند وقت پیش ی مراجعه کنند با همین ...

پس قانون میگه ک توی عقد نباس نفقه پرداخت شه درسته؟

سخت بود ولی تونستم