2777
2789
عنوان

اینقدر دخترای عملی پیدا شدن که...

525 بازدید | 41 پست

من از خودم ناامید شدم..

پولشم ندارم لاقل منم عمل کنم...

وای خوش بحالشون که اراده کنن پول میگیرن و برای خودشون و زیباییشون خرج میکنن😔😔😔😔😔

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من پول عمل برا بینی اینا نمی خوام فقط می خوام دندون هامو صاف وصوف کنم وسفیدشون کنم اونقدر امپول زدم لکه های سیاه اومده روش

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
ببین من پول عمل برا بینی اینا نمی خوام فقط می خوام دندون هامو صاف وصوف کنم وسفیدشون کنم اونقدر امپول ...

هزینش زیاد میشه خیلی؟

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊

یه چیزی ذهن منو خیلی درگیرکرده اینا که عمل میکنن وقتی پیرمیشن چه شکلی میشن🤔🤔🤔

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه