الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی من با اینکه یه قیافه معمولی دارم ،دوست ندارم عمل کنم ،اتفاقا خیلی اعتماد به نفس کاذب هم ندارم یعنی میدونم در چه حدی ام و خودمو دوست دارم واقعا
ولی بازهم حاضر نیستم عمل کنم ،با اینکه پولشم دارم
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
نجو ناخناتو من خودم تو خونه ناخنامو بلند میکنم سوهان میکشم مرتب. بعضی اوقات هم روغن نارگیل یا ابلیمو میمالم واسه سفت کردن و تقویت ناخن خوبه.قرص بیوتین میخورم واسه موهام .هر روز ورزش میکنم تو خونه هر روز دوش میگیرم به صورتمم ماسکای خونگی میمالم .هرشب مسواک میزنم به دندونام نمیزارم زرد بشن بنظرم همینا کافیه فقط باید اعتماد بنفس داشته باشی