2777
2789
عنوان

اینقدر دخترای عملی پیدا شدن که...

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 41 پست
عزیزم من۲۲ سالمه ۲ تا بچه کوچیکم دارم شوهرمم شغلش ازاده پول اضافی گیرمون نمیاد ک صرف این امورات کن ...

دمت گرم خواهری من با ۲۱ سال سن هنوز دنبال نیمه گمشده ام هستم 😂😂🥰

🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم مثل منی.. من ۲ تا بچه کوچیک دارم.شوهرم شغلش ازاده... میگذرونیم خدارشکر ولی پول اضافی برا ...

من بچه ندارم هم من هم شوهرم شاغلیم اما مخارج زندگی جوری شده که امروز از لباسام خجالت کشیدم اونقد قدیمی و کهنه بودن

والا یه کاشت نمیتونم برم یبار پرسیوم گفتن ۱۸۰..ترمیم هم ۷۰.... 😔😔😔😔

پدیکور چیه چیکارمیکنن تو صورت

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

ولی من  با اینکه یه قیافه معمولی دارم ،دوست ندارم عمل کنم ،اتفاقا خیلی اعتماد به نفس کاذب هم ندارم یعنی میدونم در چه حدی ام و خودمو دوست دارم واقعا

ولی بازهم حاضر نیستم عمل کنم ،با اینکه پولشم دارم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

اگر یه صورت طبیعی باشه زیبا هست اگر با عمل خوشگل شده باشه از نظر من چهره هیچ زیبایی نداره

مثلا دلم میخواد برم به پوستم برسم...البته ماسک زیاد میزارما ولی میخوام عمیقا پوستم تمیز بشه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
ولی من  با اینکه یه قیافه معمولی دارم ،دوست ندارم عمل کنم ،اتفاقا خیلی اعتماد به نفس کاذب هم ند ...

خوبه ک اعتماد بنفس داری....

منم خوبم ولی انقدر تو اینستا عملی و مانکن میببینم ک خودمو با اونا مقایسه میکنم میگم ای کاش منم کمر باریک و ناز بودم شوهرم عاشقم میشد

از خدا بخواه همسری بهت عطا کنه که چهره طبیعیت رو دوست داشته باشه و به روحت و فکرت بیشتر از بزک دوزک ...

ما برای دل خودمون میگیم ن رضایت شوهر.وگرنه شوهر من اصلا فرق ارایش بی ارایش رنگ مو و اینارو نمیفهمه😅

شکرخدا .از قیافم راضیم از کاشت و ناخنو اینچیزاهم خوشم نمیاد😁😁😁چه زن کم خرجیم من😂

افرین گلم

من بخاطر استرس بچهام،ناخن هامو میجوم..ناخنام زیبا نیستن دلم میخواس انننقدر پول داشتم ک هر هفته یه جور زیبایی برا خودم انجام میدادم

افرین گلم من بخاطر استرس بچهام،ناخن هامو میجوم..ناخنام زیبا نیستن دلم میخواس انننقدر پول داشتم ک ...

نجو ناخناتو من خودم تو خونه ناخنامو بلند میکنم سوهان میکشم مرتب. بعضی اوقات هم روغن نارگیل یا ابلیمو میمالم واسه سفت کردن و تقویت ناخن خوبه.قرص بیوتین میخورم واسه موهام .هر روز ورزش میکنم تو خونه هر روز دوش میگیرم به صورتمم ماسکای خونگی میمالم .هرشب مسواک میزنم به دندونام نمیزارم زرد بشن بنظرم همینا کافیه فقط باید اعتماد بنفس داشته باشی

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂