2777
2789
عنوان

شما هم زیاد تو خونه بحث و قهر دارین

172 بازدید | 23 پست

من 7ماه ازدواج کردم همش دعوا و قهر سر چیزای تکراری در هفته شاید 5 روزش قهریم قبلا میومد سریع اشتی میکردیم الان دیگه نمیاد فکر کنم بیخیال شده خب مقصرخودشه سر یه موضوع هزاربار بحث و دعوا باز فرداش میشه همون قبلی

نه

اوایل که اصلا

الانم به ندرت

بیشتر سر بچه ست همونم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای عادی ن مدارس شروع شده مدام‌با شوهرم دعوا دا م

شبا نمیزاره بچه ها بخوابن

تو مدرسه بردن و مشق نوشتنشون دخالت میکنه ک گناه دارن چخبره چرا هرروز باید برن و و و کلافه و روانی شدم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اوایل ازدواج چون از اخلاق هم خبر نداری طبیعی ولی سعی کن مزاری زیاد بشه مثلا بگو هربار قهر کنی مقصر تو باشی فلان کار باید بکنی کم کم شناخت پیدا میکنید دیگه تموم میشه و این تجربه شخصی منه 

توی زندگی زناشویی یک طرف باید کوتاه بیاد اگه دوطرفه گارد بگیرند زندگی به فنا می‌ره بدتر اعصابت  کوتاه بیا آروم شدی راجبش حرف بزن ببین چقدر قشنگ تر نتیجه میده 

یعنی هیچ مشکلی با هم ندارین

خداروشکر راضی ام از زندگیم

نه مشکلی که مربوط به خودمون باشه نه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه نفر باید کوتاه بیاد تو دعوا ها معمولا دوتا آدم سالم عاقل که همیشه نظرشون مثل هم نیست اختلاف پیش میاد اما نیاد بزرگش‌کرد

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂