2777
2789
عنوان

اینقدر دخترای عملی پیدا شدن که...

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کی گفته هرکی عمل کنه خوشگله؟ والا من خیلی عمل کرده دیدم حتی بدتر از قبلشون شدن. عمل واقعا ریسکه. برای زیبایی حتما نباید پول قلمبه داشته باشی و خرج کنی. به پوستت با ماسک های طبیعی و خوردن آب و کرم های مخصوص برسی، به زیبایی موهات هم از روش های طبیعی و روغن های مخصوص، به تمیزی و سلامت دندان. به مرتب بودن ناخن ها، به تناسب اندام ات با ورزش حتی تو خونه ... به اینا با کمترین هزینه ها هم میتونی برسی و یه تحول اساسی تو زیبایی ات ایجاد کنی. باور کن عمل راه خوشگلی نیست

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
هزینش زیاد میشه خیلی؟

۱۰ .۱۲ باید بزارم کنار منم فعلا دودفعه یارانه مه توکارتم با یه پول بنرین که شده ۱۵۰ موندم چی بخرم باهاش

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

از خدا بخواه همسری بهت عطا کنه که چهره طبیعیت رو دوست داشته باشه

و به روحت و فکرت بیشتر از بزک دوزک ظاهرت اهمیت بده

باور کندحس حیییلی قشنگ و خوبیه

همسر من من رو طبیعی دوست داره...البته به خاطر علاقه من به تنوع هر وقت بخام پول میده برای تغییرات

ولی یکی از اقواممون که اتفاقا طبیعی خوشگل هم هست خدااا می دونه چقدررر خرج ظاهرش می کنه...ولی من همش دلم می سوزه براش که چرا شوهرش زیبایی طبیعیش رو نمی بینه و هممش ازش میخاد ایییین‌همه مواد شیمیایی صرف تغییر خودش کنه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
یه چیزی ذهن منو خیلی درگیرکرده اینا که عمل میکنن وقتی پیرمیشن چه شکلی میشن🤔🤔🤔

چهره دوناتلا ورساچی رو ببین یا خیلی از هالیوودی های قدیم که الان پیر شدن و مشخصه تو جوانی عمل زیبایی داشتن 

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
منم عمل دوس دارم مثلا دندونامو درس کنم یا مثلا دوس دارم ناخن بکارم مژه برم پاکسازی پوستو پدیکور‌پا ...

اره عزیزم مثل منی..

من ۲ تا بچه کوچیک دارم.شوهرم شغلش ازاده...

میگذرونیم خدارشکر ولی پول اضافی برامون نمیمونه

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
عزیزم کی گفته هرکی عمل کنه خوشگله؟ والا من خیلی عمل کرده دیدم حتی بدتر از قبلشون شدن. عمل واقعا ریسک ...

👌👌👌👌

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون
۱۰ .۱۲ باید بزارم کنار منم فعلا دودفعه یارانه مه توکارتم با یه پول بنرین که شده ۱۵۰ موندم چی بخرم با ...

وای. منم دندونام کج و چولس

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
از خدا بخواه همسری بهت عطا کنه که چهره طبیعیت رو دوست داشته باشه و به روحت و فکرت بیشتر از بزک دوزک ...

عزیزم من۲۲ سالمه

۲ تا بچه کوچیکم دارم شوهرمم شغلش ازاده

پول اضافی گیرمون نمیاد ک صرف این امورات کنیم..اگرم باشه دلم میخواد مثلا برم پاکسازی پوست....یا پدیکور....اینا

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
عزیزم من۲۲ سالمه ۲ تا بچه کوچیکم دارم شوهرمم شغلش ازاده پول اضافی گیرمون نمیاد ک صرف این امورات کن ...

پدیکور و اینا هزینش چقدره؟

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊