2777
2789
عنوان

دیشب شنیدم همسرم به مامانش گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 104 پست
اگه به روش نیارم تو دلم میمونه ولی نمیدونم چجوری بگم که ضایع نباشه گوش وایسادم
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مانا جان مودب باش عصر حجر چیه
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
خانمهای ایرانی بخاطر اصالت و کدبانویی همه جا نمونه هستن شما هروقت نوبت خودتون شد این وظایف رو انجام نده
مادرها شبیه نخ تسبیح میمانند، به نسبت دانه ها کمتر خودنمایی میکنند اما اگر نباشند هیچ دانه ای کنار دیگری نمیماند!... خدایا نخ هیچ تسبیحی پاره نشود... الهی آمین
مانا جان درسته خونه داری از وظایف زن نیس ولی اکثر مردا از زنشون انتظار دارن.زندگی بدون کمک همدیگه نمیچرخه.نمیشه که زن هیچ کاری نکنه.منم کوتاهیمو قبول میکنم ولی نباید به مامانش میگفت.الانم کمک میخوام چجوری بهش بگم
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
دست پیش رو بگیر به شوهرت بگو عزیزم من با بچه نمیتونم مثل قبل به همه ى کارهاى خونه برسم خیلى دوست دارم خونمون همیشه تمییز باشه ولى وقت نمیکنم اینجور بهش بگو تا بدونه تو دوست دارى خونه مرتب باشه ولى وقت نمیکنى به مادرشوهرت هم هروقت رسیدى همین و بگو
🧿
مانا باهات موافقم. البته جدایی نه. ولی من باهاش برخورذ میکردم تا کاره خونه رو وظیفه من ندونه
قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
بچه ها من نوشتم کوتاهی خودمو قبول میکنم ولی نمیدونم چجوری بفهمونم که از اون حرفش ناراحت شدم
به نظرم به مادرشوهرت بگو کارگر مطمئن سراغ نداری بچه خیلی اذیتم میکنه یه چندوقتیه نمیتونم اونجوری که باید به زندگیم برسم چند نفر از فامیل خودتو خودشومثال بزن که بدون کارگر وقت خونه داری ندارن
یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما