2777
2789
عنوان

دیشب شنیدم همسرم به مامانش گفت...

176 بازدید | 104 پست
دیشب برای خواهر شوهرم خواستگار اومده بود بعد از مراسم همسرم و مامامش تو اتاق باهم حرف میزدن.همسرم به مامانش گفت همه کامل نیستن.مثلا من ار ادب و حجاب و اخلاق زنم فوق العاده راضیم ولی خونه داریشو نمیپسندم.به نظرتون حرف بدی نزده??اونم به مادر شوهرم??خیلی ناراحتم ولی به روش نمیاین که شنیدم
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب روش نیار چون ب روت نیاورده تا حالا یکمم بیشتر ب خونه زندگی و اشپزی برس
دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
اول اینکه نباید گوش میدادى بعدش آره حرف خوبى نزد نه اینکه حرف بدى باشه به مادرش نباید میگفت شوهر منم از خونه داریم راضى نیست ولى به مامانش نمیگه اگه بگه حسابى دعواش میکنم
حلالم کنید و خدانگهدار   
داشت مثلا میگفت هیشکی کامل نیس.قبلشم گفت زنم اگه هربدی داشته باشه بازم دوسش دارم ولی خیلی این حرفش تو دلم مونده.آخه پریروز از مسافرت اومده بودیم یخچال کثیف بود کلی غر زد.خیلی رو تمیزی حساسه
بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
به روش بیار یعنی چی این حرف.شوهر من این حرفو میزد جرش میدادم.

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان

خووب کردی که بروش نیوردی باز خوبه که فهمیدی عزیزم سعی کن قوت ببخشی به کارایی که از نظر همسرت تووش کم کاری میکنی
گاهی دلم میخواهد خودم را بغل کنم ! ببرم بخوابانمش! لحاف را بکشم رویش! دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم! حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم : غصه نخور خودم جان ! درست میشود! درست میشود! اگر هم نشد به جهنم...تمام میشود...بالاخره تمام میشود!!!!
توهم سعی کن خانه داریت طوری باشه با دل شوهرت.

😙گل پسرم قندعسلم فتوکپی برابر اصل خودمه😙 شوهرم خیلی خوشبخته ازمن یه کپی کوچولو شده داره مگه نه🤗😍              اسمم دانا س دوستان