2777
2789
عنوان

قدت و وزن تون چنده بهترین قد چنده

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 62 پست
منم تقریبا هم قد توام بنظرم قد زیر۱۶۰کوتاه قد ۱۶۰ تا ۱۶۵ متوسط ب پایین قد ۱۶۵ تا ۱۷۰ متوسط ب بالاقد ...

البته ب نظرم زیر 160 کوتاه

160 تا 164 متوسط رو ب کوتاه

165 متوسط

166 و167 متوسط رو ب بلند

168 و... قد بلند 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان داری فخر میفروشی 😅

نه بخدا چرا مگه مرص دازم چون شهری که من هستم هنه زیر ۱۶۰ هستن من بینشون بلند دیده میشم منو مسخره میکنن و پسرای تو شهرمون به زور ۱۷۰ هستن بخاطر همین میگن خیلی بلندی

من خیلی ناراحت میشم خیلی وقتا حس میکنم کم دارم 

البته ب نظرم زیر 160 کوتاه160 تا 164 متوسط رو ب کوتاه165 متوسط166 و167 متوسط رو ب بلند168 و... قد بل ...

اره اینجوریم میشه گفت

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

نظرتون درباره کسایی که میگن دختر بالا ۱۷۰ ظرافت و دخترونگیشو از دست میده و پسرونه میشه یا جذابیتش کم ...

این حرف اصلا درست نیست 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

نه بخدا چرا مگه مرص دازم چون شهری که من هستم هنه زیر ۱۶۰ هستن من بینشون بلند دیده میشم منو مسخره میک ...

مگ کجایی؟

حالا تو استان ما اکثرا بلندن 

نه بخدا چرا مگه مرص دازم چون شهری که من هستم هنه زیر ۱۶۰ هستن من بینشون بلند دیده میشم منو مسخره میک ...

قد واقعا یه چیز نسبی بنظرم

منم با اینکه خیلی بلند نیستم اما تو خونواده پدری از همه بلند ترم اونجا یه معیار برا سنجش قد محسوب میشم در واقع 

اما ۴ تا دوست صمیمی دارم از هر ۴ تاشون کوتاه ترم💔🗿

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

مگ کجایی؟حالا تو استان ما اکثرا بلندن

من خراسان شمالی هستم بجنورد ... این شهر جزو کوتاه قد ترین شهر های ایرانه شاید هم کوتاه ترینشون .. بیای تو خیابون عموما بین ۱۵۰ تا ۱۵۵ هستن حتی زیر ۱۵۰ هم هست