2777
2789

سلام خانمای ناز

من۴ سالی هست که ازدواج کردم و الان  باردارم،تازه توی هفته ی هفتمم. وقتی باردار شدم همسرم خیلی خوشحال شد. خودم همیشه از اختلافاتمون می ترسیدن،متاسفانه همسر من زود عصبانی میشه به خصوص اگه بحث سر این باشه که یه همکار اقا بهم پیام کاری بده و ... مسائل مشابه این. 

بارها قبل بارداری ناخواسته م،به جدایی مسالمت آمیز فک کرده بودم، خب مشاوره و ... هم رفتیم،البته بیشتر من تنها می  رفتم و همسرم خیلی اهمیت نمی داد،چون هر مشاوری می رفتیم می خواستن جلسات رو با شوهرم ادامه بدن، تهش هم توی دو دلی جدایی یا موندن،موندن رو انتخاب کردم، چون هر کار کردم نتونستم علاقمو بهش کنار بذارم و جدا شم،اما می دونستم که زمان بیش تری نیاز داریم و همسرم و من حالا حالاها انقدر به ثبات نمی رسیم که یه بچه به جمعمون بیاد و با آرامش و صلح و صفا بزرگ بشه. 

حالا ناخواسته باردارم،دیروز که دوباره دعوامون شد من کنترلمو از دست دادمو و کلی گریه و شکوه کردم. شب که رفت سر کار،حتی به این که قرص سقط جنین تهیه کنم و بچه مو بندازم هم فکر کردم،همسرم با این گیر دادن هاش واقعا گاهی ارامش زندگیمونو به هم میریزع،خیلی رو خودم کار می کنم که تابعش باشم و حرفاشو تایید کنم اما یه جاهایی برخوردش انقدر قلدرانه است به نظر من، که عنان از کف می دم. نمی دونم اخه چرا خدا این کارو کرد، من تنبلی تخمدان داشتم، قرص اورژانسی هم خوردم اما الان باردارم،از طرفی می ترسم بیفتم دنبال سقط بچم و یه عمر پشیمونی برام بمونه،از طرفی می ترسم چند سال بعد با یه بچه ی طفل معصوم طلاق بگیرم و زندگی این طفلی رو هم خراب کنیم.

شمااگه جای من بودید چه می کردید؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

دیدم موارد مشابه

متاسفانه زندگی ک با بچه بخاد دوام پیدا کنه خیلی اوضاعش بهتر نمیشه...

ولی ب سقط فکر نکن

دیگ‌الان دیره..سعی کن محکم با شوهرت حرف بزنی و مشاوره برین ک حل شه

اگه از جایی ک وایسادی راضی نیستی..جاتو عوض کن☺تو درخت نیستی🖒

همسر منم گیر میده شما اگر می خوای زندگی کنی که یه خط کاری بگير و از یه ساعتی به بعد خاموش کن بهرحال پیام دادن دوتا همکار غیر همجنس همیشه مشکل سازه اگر نمی خوای زندگی کنی که برو پیش مشاور یه فکر جدی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدم موارد مشابه متاسفانه زندگی ک با بچه بخاد دوام پیدا کنه خیلی اوضاعش بهتر نمیشه... ولی ب سقط فک ...

من نمی خوام با بچه دوام به زندگیم بدم، این بچه ناخواسته امد. 

ب نظر من سقط نکن چون بعدش عذاب وجدان ولت نمیکنه.ب بچه ت فکر کن و طلاق نگیر اگه خیلی رابطتون خراب نیس ...

به خاطر اینه که من دوستش دارم اما شخصیتمون از ریشه با هم فرق داره و نمی تونم خودم رو هم بیش ار از این تغییر بدم. 

انقدر دوست دارم با اطمینان از آرامش و درستی شکلزندگیم مث مادرای دیگه سرگرم تهیه ی سیسمونی و تغییرات زندگی جدید بشم. افسوس که نمیشه.