2777
2789

دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم چهارساله قرار بود ازدواج کنیم  ولی همه چیز یه هفته مونده بود به عقد بخاطر مخالفت خونواده ها و نداشتن استقلالش بهم خورد الانم گاهی یه هفته اصلا خبری نمیگیره و همش میگه سر کارم در حالیکه دیروز جمعه بود و مطمئنم خونه بوده هرچی هم بهش میگم فایده ای نداره تازه بدترم شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=119608043]من دوسه ماه یبارم نمیتونه😩هیچی میگم به عنم[/QUO] چقد سخته واقعا منم میخوام خودمو ...

اره بابا.بعد از یه مدت عادی میشم واست

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....

من تاپیکهاتو خوندم

چند سالشه عشقت؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
خوب عزیزم رابطه ای‌که انقدر طولانی بشه سردی توش پیش میاد

عزیزم درسته طولانی شد ولی مجبور بودیم چون کار نداشت منم کمکش کردم و به پاش موندم تا کار پیدا کرد جلوی خونوادم وایسادم بخاطرش اما اون با وجود اینکه شاهد بود سریع رفت طرف خونوادش الانم که هست انگار نیست گاهی فقط یه حالی میپرسه همین

سه سال بخاطرش جلوی خونوادم وایسادم اما اون با یه مخالفت خونوادش سریع رفت 

پس بیخیال شو میدونم سخته خیلیییییییییی.ولی اون اگه لیاقت داشتن تورو داشت جا نمیزد..پس فراموشش کن

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 
عزیزم درسته طولانی شد ولی مجبور بودیم چون کار نداشت منم کمکش کردم و به پاش موندم تا کار پیدا کرد جلو ...

میدونم گلم بخاطر شرایط انقدر طولانی شده ولی اگر واقعا طرفت محبت تو رو نفهمیده تو هم کمرنگ باش خودش پای خودش دوباره برمیگرده .اگرم نیمد بدون که لایق خوبهات نبوده 

ممنونم گلم 27 سال

شرایطی مشابه تورو داشتم

عزیزم کارش درست شد؟ یعنی وکالت قبول شد؟

دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
پس بیخیال شو میدونم سخته خیلیییییییییی.ولی اون اگه لیاقت داشتن تورو داشت جا نمیزد..پس فراموشش کن

میدونم عزیزم باید فراموشش کنم ولی خیلی سخته اما خب فراموش کردن بهتر از اینه که بمونی به پای کسیکه قابل تکیه کردن نیست