دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم چهارساله قرار بود ازدواج کنیم ولی همه چیز یه هفته مونده بود به عقد بخاطر مخالفت خونواده ها و نداشتن استقلالش بهم خورد الانم گاهی یه هفته اصلا خبری نمیگیره و همش میگه سر کارم در حالیکه دیروز جمعه بود و مطمئنم خونه بوده هرچی هم بهش میگم فایده ای نداره تازه بدترم شده
دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
عزیزم درسته طولانی شد ولی مجبور بودیم چون کار نداشت منم کمکش کردم و به پاش موندم تا کار پیدا کرد جلوی خونوادم وایسادم بخاطرش اما اون با وجود اینکه شاهد بود سریع رفت طرف خونوادش الانم که هست انگار نیست گاهی فقط یه حالی میپرسه همین
عزیزم درسته طولانی شد ولی مجبور بودیم چون کار نداشت منم کمکش کردم و به پاش موندم تا کار پیدا کرد جلو ...
میدونم گلم بخاطر شرایط انقدر طولانی شده ولی اگر واقعا طرفت محبت تو رو نفهمیده تو هم کمرنگ باش خودش پای خودش دوباره برمیگرده .اگرم نیمد بدون که لایق خوبهات نبوده
دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏