2777
2789

سلام 

من یه فامیل نزدیک داریم که زن و شوهر ۱۵ ساله بچه دار نمیشن 

همه راهی هم رفتن از اول بگیر تا ای وی اف و تخمک اهدایی و .....

حالا نا امید شدن میخوان یه بچه زیر دوسال و به فرزند خوندگی بگیرن حتی جونشونم برای بچه حاضرن بدن 

تو پروسه بهزیستی یکی دیگه از فامیلامون خیلی اذیت شدن و خیلی طول کشید 

حالا اینا دنبال یه بچه میگردن که بی بضاعت باشه یا پدر و مادر نداشته باشه یا مدرو مادری نخوان به علت فقر و.....

ایا کسی و اطرافتون مخصوصا در تهران میشناسین 

یا بچه ای که این مشخصات و داشته باشه 

تا بتونن به فرزند خوندگی بگیرنش 

و یه عمر اون بچه رو تو رفاه بزرگ کنن 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم درسته که پروسه قانونیش اذیته ولی اینم باید بدونید هزار تا خطر داره بخوان اینطور بچه رو قبول کنن

همون قانونی بهتره فردا نه پس فردا مشکل ایجاد نشه براشون

بهزیستی بهتره .این طوری خرید و فروش بچه ترویج میشه.

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

عزیزم دولت جریمه میکنه وقتی بفهمه ما یکی از اشناهامون یه بچه رو لحظه ای ک دنیا اومد و از پدر و مادرشرفتن الان بچه دوساله شده و دولت فهمیده  و بیست میلیون فقط بخاطر همینش جریمه کردن...ناگفته نماند که زمان دنیا اوممدن بچه خانومه شناسنامه اینو برده بوده ولی خوب دیگه

...

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
😑😑😑نمیدونم چرا حس بدی بهم دست داد 

حسه بدیه واقعا .انگار دنباله خرید بچه اس

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
اینجوری ک اذیت میشن احتمال داره پدر مادر اصلی بچه بعداز یمدت بیان پیداش کنن و اذیتش کنن

بیشتر دنبال بچه ای هستن که پدر و مادر نداشته باشه و پیش فامیل و اشنا بزرگ میشه 

یه مورد بهشون پیشنهاد شد ولی اونا زیر دوسال میخوان تا بچه چیزی نفهمه اصلا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤

خوب اینا ک میگن جونشونو میدن ب خاطر بچه... 

حاضر نیستن برا گرفتنش یکم سختی بکشن؟؟؟

میخوان ی بچه ای بیارن ک نه چیزی ب نامش کنن... نه ارثی ازشون ببره.... نه بهزیستی نظارت داشته باشه ک هر رفتاری خواستن باهاش بکنن...