2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگهههههه

176 بازدید | 14 پست

خیلی خسته شدم درسام سنگینه.یه هفتس دارم امتحان میدم به اندازه ی ۱۰سال پیر شدم.اخه عقل تو کلشون نیس که ۳۰۰صفحه کتاب تو یک روزونیم اونم درس اختصاصی پراز لغات پزشکی چه جوری بخونیم😭😭😭پرستاری میخونم خیر سرم

خوش اومدی آوای مامان😘😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرجه رو نذاشتن برای درس خوندن 

برای مرور خوانده های طول ترمه عزیز

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
فرجه هم نداشتیم ما کاراموزی بیمارستان میرفتیم.

طول ترم باید میخوندین درسارو

۲۴ ساعت که بیمارستان نبودین!

خوشبینانه و استادانه بیندیشید ، همراه با اعتماد به نفس و یقین، و آن وقت زندگی امن‌تر ، عمل پربارتر ، تجارب و دستاوردها غنی‌تر می‌شوند.
میگذره میشه خاطره دلتم تنگ میشه برا این روزا.انشالله هم ک با نمره های عالی پاس میشه

الان همه دوستام گرفتن خوابیدن بیخیال  من الکی دارم بال بال میزنم .۳۰۰صفحه شوخی نیس کع ۲۳۰ صفحشو خوندم  الان فک میکنم هیجی یادم نیس😢

خوش اومدی آوای مامان😘😍
کاش میشد بخونی اون موقع نمیشه که 😂

بهرحال همه چیز برمیگرده به عادت آدما

من که قبلا اینجوری نبودم الان دقیقه 90 فقط میخونم 😂

عادتای بد راحتتر غالب میشن دیگه😁