2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنویس هرچی میخوای بهش بگی بنویس روی کاغذ حتی فحش و بد و بیراه بعد یا آتیششون بزن یا پاره کن کمی سبک میشی 

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》

منم اینجوری هستم 

بیشتر اوقات نیمه شب ها 

پیشنهاد میکنم برای خودت مشغولیت ذهنی ایجاد کنی 

تا خواست از این موضوع پرت بشه

یا شروع کنی به نوشتن افکارت 

باور کن فردا صبح به حال الانت میخندی😅😁

کلا سعی کن شبا تا دیر وقت بیدار نباشی 

یا تا وقتی خیلی خسته نشدی نری توی تخت 

که نشخوار فکری و درگیری ذهنی برات پیش نیاد

ن اجازه بده خودت باعث رنج خودت بشی نه اجازه بده یه نفر اینکارو باهات کن یه بار زندگی‌میکنیم بابا بیکاری مگه بشینی فک کنی چه کصشعرایی ملت بهت گفتن ول کن بابا بیخیال زندگیو اسون بگیر بخدا همه چی بهتر میشه سبک باس بریز دور گذشته رو 

جواب میده واقعا ؟ چجوریه ادم سبک میشه و فراموشش میشه ینی😅😂

واسه منکه آره جواب میده وقتی ورقه هارو پاره میکنم انگار طرفمو جر میدم🤣🤣

فراموش که نه ولی سبکتر میشی از اینکه هستی یادت میاد دیگه گریه ات نمیگیره حداقل.

《خداوندا ! مرا در آن پوششی که از هر بلا و آفتی حفظ می کند و هر کسی را که بخواهی در آن قرار می دهی ،قرار بده》