چرا من و نامزدم (عقد کردیم)هراتفاقی تو زندگیمون بیوفته کف دست مامانش یا خواهرشه واقعا خسته شدم امروز خونشونون بودم سر یه چیز کوچیک دعوامون شد زنگ خواهرش زد که کی خونه هست اونم گفت من هستم دیگه بهش گفت که دعوامون شده و سر من صدا داده و... خواهرشم بیخیال گفت ولش کن چیکارش داری حالم ازخودم بدشد که یکی مثل اون میگه ولش کن دیگه به نامزدم گفتم بچه ننه ترسو ازت متنفرم واقعا هم توقع نداشتم چنین کاری کنی حتی تو دهنش درنیومد بگه نگفتم یا اشتباه فهمیدی یا اصلا چه دلیلی داشته منم از وات مسدودش کردم زنگم بزنه جواب نمیدم خیلی کارا مادرشوهرم کرده که پدرشوهرم خبر نداره و بفهمه جلو همشون میگیره چیکار کنم خسته شدم😭😭گیر چه ادمایی افتادم هرچی بخواد برام بگیره اول به اونا میگه اگه بگن نگیر نمیگیره اونوقت خواهرشوهرم عقدیه اگه پسره برخلاف میلشون عمل کنه دیگه واویلاست میگین چیکار کنم 😞😞😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!