2777
2789
عنوان

واقعا چرا هرچی میشه کف دست خانوادشه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 67 پست
لعنتیی 😂😂چیکار میکنی انقد تلفات میدی؟ به منم یاد بده

اولی دنبال فالگیربودم

دومی خودم گفتم بترکونن بعدش مث چی پشیمون شدم برنگرددندن مجبورشدم بااین کاربری بیام😁😂

به اسم کاربریم گیرندین اعصاب ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من اصلا پیشنهاد جدایی نمیدم ب هیچ وجه ... زندگی ک کشک نیست  ولی تمام سعیتو بکن ک دست از ...

شاید شما درک نکنید ولی منی که تو گودم درک میکنم من الان با گذشت یک سال هیچ کاره ام تو هیچ چیز با من مشورت نمیشه از خیلی چیزا مادرش خبر داره و من نه از چیزی که بخواد برا من بخره حتی یه ظرف پلاستیکی قبلش به مامانش میگه مطیع کاملا الان تو فکر جدایی هستم دخالت خانواده اش شدیدا خسته شدم منکه البته یکی از دلایل جداییم اینه 

اولی دنبال فالگیربودم دومی خودم گفتم بترکونن بعدش مث چی پشیمون شدم برنگرددندن مجبورشدم بااین کاربری ...

موفق باشی پهلوان😃😄

تیکر بارداری نیست، گفتم همه دارید زشته من نداشته باشم🤷😫😄
من تو گودم عزیزم تو فعلا بیرونی فقط بهت میگم تا درست نشد تن به عروسی نده 

من غلط کنم عروسی کنم اینا کاری کردن از ازواج باهاشم پشیمون شدم

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏
منم الکی گفتم خخخخخ

یعنی بیزارم کرده با بچه بازیاش الان قهر کرده مثل بچه ها ناهار و شام ۲۰دقیقه با ماشین میکوبه میره خونه ننه جونش تو همه مسافرت ها هستن حتی خرید برم دعوامون بشه فورا میذاره کف دستشون گاهی میره مادرشو هم میاره، باهم منو دعوا میکنن

به هر دری میزنم نمیشه اصلا چه لزومی داره واسه اونا همه چی بگه

عزیزم حتما سر فرصت حرف بزن از قبل با روانشناسی کمک بگیر که چطوری بگی بگو دوس دارم راز دار زندگیم باشی من جز تو به کسی اعتماد ندارم تو همسر من هستی اگه حرف منو بگی از چشم خانوادت میافتم من میخوام تو چشم همه خوب و تک باشم تو هم میدونم اینو میخوای اگه حرفامو بگی خیلی دلم میشکنه ...

عزیزم حتما سر فرصت حرف بزن از قبل با روانشناسی کمک بگیر که چطوری بگی بگو دوس دارم راز دار زندگیم باش ...

دیگه خسته شدم باور کن همش و بارها گفتم 😭چشم و دل من خون شده ازهمشون متنفرم یه مشت ادمه زبون نفهمن اینا

میشہ واسه آرامش و خوشبختیم یه صلوات بفرستین🙏