2777
2789
عنوان

همسر بی احساس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 60 پست
۲۳ همینه خواهر دیگه  یکم بهش فرصت بده سعی کن باهاش راه بیای برو تو بغلش وقتی گوشی دستش هست و گ ...

خب برم بغلش گوشیو میذاره کنار باز بعد پنج دقیقه برمیداره

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما متولد ۷۸ اید؟

بله چطور مگه؟

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
من نمیخوام کنار بیام سختمه میخوام یک کاری کنم گوشیو بذاره کنار ...

ببین 

اگ توخلوت خوبه 

توجمع این مدلیه شاید از این ادماییه ک از شوخی و حرکات زنو شوهری تو جمع بدش میاد

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1
خب پس ب نظرم تو خیلی مزه میارب و لوووسی..

😏خوبهدبا یک پیام شخصیتمو کامل متوجه شدی..عجب ادمای فهمیده ای داره نینی سابت

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

فورا نگید بهش جدا شو درست نمیشه  من بهت این راه حل میدم عزیزم وقتی اون میره تو گوشی تو برو پیشش  بشین  بگو هرچی میخونی دوست دارم منم کنارت باشم ک همسرت  تورو کنار خودش ببینه  راه حل دوم اینه  تو وقتایی ک تو جمع  هستید تو بازم برو کنارش میوه واسش پوست بگیر  با محبت همسرت بکش سمت خودت

؟🤔🤔🤔چیه خب من خودم با یکی مثل همسر این زندگی میکنم و هیچوقت درست نشد اگ گوشی پبشش نباشه با چیزع د ...

بابا با صحبت کردن مشاوره رفتن اینا درست میشه شما هم باهاش صحبت کن بگو اینجوری من ناراحت میشم خب اون هم دوست داره نمیخواد ناراحتیت ببینه اخلاقش درست میکنه

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
ن تو خلوتمون عالیه انقدر ک مهربون و شوخه اما تو جمع مخصوصا تو مهمونیا اینطوری میشه

خیلی خوبه که.اونم ی خرده غروره دیگه.زن باید خیلی صبور باشه و زندگیش فقط خودش درست کنه .زیاد حساسیت بخرج نده

خب برم بغلش گوشیو میذاره کنار باز بعد پنج دقیقه برمیداره

کم کم درست میشه آروم آروم بهش بگو اینجوری خوشحال تری که باهم وقت بگدرونید اونم ببینه تو خوشحالی اخلاقش اصلاح میکنه