2777
2789
عنوان

همسر بی احساس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 60 پست
خوشبختم....منم زهرام متولد ۷۸ ام 😊 

خوشبختم شدیم ۳ تا😍😍😍😍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

😓خیلی دلم میگیره وقتی میبینم خواهرشوهرم و همسرش داعم پیش همن و تو بغل هم اما شوهر من همش تو گوشیشه و محل نمیده تو جمع..منم دوست دارم بهم توجه کنه خب

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا با صحبت کردن مشاوره رفتن اینا درست میشه شما هم باهاش صحبت کن بگو اینجوری من ناراحت میشم خب اون ...

خب اینم حرفیه میگم ک ادم اگ طرفش دوسش داشته باشه و براش مهم باشه بخاطر ش میتونه این عادت بدشو کنار بزاره ولی خب من از دید خودم نگا کردم همسرم اصلا تغییر نمیده خودشو اون برمبگرده ب علاقه ی ک نداره و حق با توعه من نباید سریع اینو بهش بگم چون ممکنه همسر ایشون بتونه بخاطر علاقه ب این خانوم خودشو تغییر بده همه چی برمیگرده ب علاقه طرفت

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

خب اینم حرفیه میگم ک ادم اگ طرفش دوسش داشته باشه و براش مهم باشه بخاطر ش میتونه این عادت بدشو کنار ب ...

ینی میخوای بگی شوهرت دوست نداره؟

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

هر کی خب ی اخلاقی داره .انقد راهنمایی های قشنگ قشنگ نکنید .یکی هم اونطوری احساسی ی جا دیگه زیر ابی میزه.یکی هم مث شوهرای ما ولی از خیلی نظرا عالین .من خودم ۹ساله دارم با این نوع ادم زندگی میکنم 

شوهر منم ۲۳سالش بود همینجوری بود دوسال هی میگم ادم بشو نیس بیخیال شدم سخته😌

😭من نمیتونم اینجوری  زندگی کنم خیلی سخته

مال منم همینه. سه ساله زنش شدم یه شاخه نخریده برام بدون مناسبت. خونه باشه منو جایی نمیبره. میسازم دیگه چیکارکنم

زیرگنبد کبود دوتا عاشق بود و کلی حسود... تقصیر همون حسودا بود که الان شد یکی بود یکی نبود😢
هر کی خب ی اخلاقی داره .انقد راهنمایی های قشنگ قشنگ نکنید .یکی هم اونطوری احساسی ی جا دیگه زیر ابی م ...

اره شوهرم اخلاق خوب زیاد داره ولی خب من احساسات خیلی برام مهمه

مال منم همینه. سه ساله زنش شدم یه شاخه نخریده برام بدون مناسبت. خونه باشه منو جایی نمیبره. میسازم دی ...

😔

من اصلا نمیتونم با بی توجهی کنار بیام😢ولی دوستم شوهرش همینجوری بود و اصلا بهش توجه نمیکرد و دوستم همش میگف من نیاز دارم ب حرفا و توجهت فقط دو روز اول بهش توجه میکرد باز همون اشو همون کاسه😐الانم دیگ دوستم بیخیال شده میگ دیگ ازبس گفتم برام عادی شدع