2777
2789
عنوان

همسر بی احساس من

| مشاهده متن کامل بحث + 1476 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خلوتتونم بهت بي توجهه؟

ن تو خلوتمون عالیه انقدر ک مهربون و شوخه اما تو جمع مخصوصا تو مهمونیا اینطوری میشه

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤
۲۳

۲۳ همینه خواهر دیگه 

یکم بهش فرصت بده سعی کن باهاش راه بیای برو تو بغلش وقتی گوشی دستش هست و گوشی رو بگیر ازش بزار کنار و با هم باشید اینجوری درست میشه

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
بنظر من درست نمیشه جدا شو 

بنظر من یکی ک عاشق یکی باشع مدام باهاش نیست قبوله ولی خیلی بهش توجه میکنه و دوس داره بیشتر وقتشو با ادم مورو علاقش بگذرونه 

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

ن تو خلوتمون عالیه انقدر ک مهربون و شوخه اما تو جمع مخصوصا تو مهمونیا اینطوری میشه

خب پس ب نظرم تو خیلی مزه میارب و لوووسی..

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...

وا عزيزم وقتي تو خلوتتون خوبه ديگه مشكلي نيست ك

از نظر روانشناسي هم مردايي ك تو جمع خشكن با همشرشون خيلي خوبن

شوهر منم تو جمع معمولا خشكه باهام

يعني نديدم زن و شوهري تو جمع دل و قلوه بدن

اگرم بدن بعدا همه ميگن چندش بود

اگه تو خلوت خوبه سخت نگير

بهش گفتم اگه بهم توجه نکنی میرم با پسرا حرف میزنم از خداشونه😤😤😤

آروم یواش 🙄خواهر عصبانیت چرا منطقی حلش کنید

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥