2777
2789
عنوان

همسر بی احساس من

1476 بازدید | 60 پست

انقدر بهش گفتم نسبت بهم بی توجهی ک اعصابم بهم ریخته..دوروز پیش رفتیم شهرستان خونه ی مادر شوهرم..من و خواهر شوهرم جفتمون عقدیم..اون و شوهرش داعم باهم بودن و... ولی شوهر من همش توی گوشیش بود و پست میخوند انگار ن انگار منم ادمم...امروزم سر همین مسئله انقدر دعوا کردیم که الان قهریم..برنامه ی توییترشو پاک کرد گفت اگر یکبار دیگ بهم گیر بدی و بگی سرت تو گوشیه من میدونم و تو ...منم گفتم مشکل من گوشی نیست مشکل من بی توجهیته مشکل من اینه ک بلد نیستی با یک دختر ۱۹ ساله چطوری رفتار کنی...بعدشم گفتم یک زمانی میفهمی ک خیلی دیر شده و من تو زندگیت نیستم..

شما حقو به کی میدین؟نظرتون چیه؟

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤

شوهرت چن سالشه

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر من درست نمیشه جدا شو 

🤨🤨🤨🤨

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

منم دقیقا ازین حرفا با شوهر بی احساسم اویل ازدواج داشتم ..اما الان کنار اومدم با اینکه واقعا بی احساس و عقب افتادس اخه سیکل هم نداره طفلی..ولی میدونم با لج بازی بدتر میکنه باهام ..

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...

مردا همینن عزیزم 

همش تو گوشی

به همه چی ترجیح میدن 

خدارو شکر ۸سال پیش من ازدواج کردم وگوشی ها ساده بود و توگوشی نبود اصلن وقتش فقط برای من بود ولی الان همش تو گوشیظ