2777
2789
عنوان

#ایده آشتی

12881 بازدید | 26 پست

چندتا ایده اشتی از یه کانال خوبی ک همش دنبالش میکنم گذاشتم واسه خانوم گلا😍😘

#ایده_آشتی_ڪنون

از دیروز با اقایی قهر بودم دلم تنگ شده بود طاقت بی محلی و قهر ندارم

گفتم چیڪار ڪنم آشتی ڪنیم رفتم این حرفای عاشقونه رو ڪاغذ نوشتم و برش دادم و همه جای خونه گذاشتم ، خودمم رفتم تو اتاق ڪه همسری از بیرون میاد ببینه اونم اینارو خوند و صدام میزد خانومی،، منم جواب ندادم تا اومد بغلم ڪرد و معذرت خواهی ...قربونش برم

رو یڪی از برگه ها نوشتم:
فڪر نڪن حق باتوئه ها ولی بهرحال دلم برات تنگ شده بود اینڪه ازت دلخور باشم دلیل نمیشه دوست نداشته باشم 😍

#ایده_آشتی_ڪنون

یه دعوای جانانه بین من و آقاییی پیش اومده بود كه دو روز با هم سرسنگین بودیم .خیلی دوست داشتم این جو شكسته بشه در ضمن ما یه گل خوشگل هم داریم یه فرزند صالح. خلاصه به خاطر اونم كه شده بود دلم میخواست جو خونه برگرده. فرزندم اون روز با كلی شیطونی اومد پیشم گفت اسپند براش دود كنم. منم وقتی اسفند داشتم دود میكردم با خودم فكر كردم چطور میتونم این هیاهو رو از خونه دور كنم از خداوند مدد خواستم كه كارم و روبراه كنه. وقتی اسپند و بردم تو اتاق فرزندم خوشحال شد و كلی دود دود كرد . منم بعدش اسپند و بردم پیش جناب همسر ڪه گوشه اتاق دراز كشیده بود ایشونم با چشمای متحیر داشتن نگام میكردن 😳 كه گفتم :
بتركه چشماشون كه چشمت زدن. همسری من كه اینطوری نبود ، الانم تاج سرمه..

همین یك جمله باعث شد همه ی كدورت ها كنار بره و قلب خودمم ب آرامش برسه ...

#ایده_آشتی 💞

وقتی بین شما و آقاتون یه دلخوری پیش میاد لازم نیست سڪوت ڪنین و ازش فراری شین ڪه اون بیاد نارتون رو بڪشه 😉
فقط ڪافیه اونو از پشت بغل ڪنین 🤗

وقتی ڪه گفت : بالاخره فهمیدی ڪه تقصیر تو بود؟😏
خیلی حق به جانب بگین نه!!! 😌😜
ولی دلیل نمیشه ڪه دوست نداشته باشم... عصبانی هم ڪه باشم بغلت مال خودمه چهار دیواری اختیاری😉 مگه من میگم ڪه تو بغلم نڪن وقتی ناراحتی!!!😕

بعدش آقایی با این حرف میاد بغلتون :
اصلا ڪی میگه ما ناراحت بودیم😁والااا بخدا😌

#ایده_آشتی
ده ماهه ڪ عقدیم ، دیشب آقایی از دستم دلخوربود به آقای همسر گفتم ڪ حوصلم سررفته بریم خونمون وقتی ڪ خونمون رسیدیم تو پاگرد تو چشای آقایی #زل زدم و گفتم مگه من انرژیت نیستم؟
ایشونم گفتن چرا هستی.
منم گفتم خب اگه انرژیتم محڪم بغلم ڪن ڪ انرژی بگیری ، هم لبت ، هم دلت بخنده ؛ آقاییم خندید و گفت شیطون منی ،
ب همین سادگی شب بدون ناراحتی رو گذروندیم☺️

#ایده_آشتی
من 27سالمه آقای30سالشه من همیشه سر چیزای بیخودی حرسم درمیومد دعوامون میشد
ولی با #تجربه های ڪانال خوبم داره ڪم ڪم زندگیم ب #آرامش برمیگرده
ماجمعه یه دعوای ڪوچلوڪردیم البته من همش ساڪت بودم ولی تقصیر منم بود ولی امروز شوهرم ڪ سرڪار بود یه پیام من درآوردی بهش دادم خودمو #لوس ڪردم نوشتم :

سلام ببخشید من دنبال یه آقایی ڪ دلم براش خیلی تنگ شده خیلی هم دوسش دارم با اینڪ بعضی وقتا بداخلاقه ولی عاشقشم حالا شما ازش خبر دارین

دیدم فوری پیام داد قربون صدقه ام رفت
خانوما #آرامش خیلی خوبه بیاین سعی ڪنیم آرامشمونو بهم نزنیم😘
باتشڪر

✍ این خانم با زرنگی تمام از روش انتقاد حرفه ای استفاده ڪرده و ضمن تعریف از شوهرش ، اخلاق بدش رو با احترام بهش گوشزد ڪرده 👌

#ایده_آشتی

متنم برای وقتیه ڪه زنگ میزنید شوهری و جواب نمیده:

"جناب حضرت دوست
باعرض سلام و خسته نباشید خدمت حضرت همایونی، شاه شاهان...
عشقا!
جیگرا!
بدانید و آگاه باشید ڪه بانویِ سوگلی,
ملڪه .......جونتون
بسیار دلتنگ جنابتان میباشند.
و تقاضای تماس در اولین فرصت امروز را دارند.
لطفا جهت دلبری و قربان صدقه آن یار دیرین و دلنشین، هرچه زودتر با بانو تماس حاصل نمایید."

⬅️ اگر بازم جواب نداد، پیام بدین:

"باعرض سلام خدمت قبله ی عالم!
بانوی قلبتان
ملڪه..... جان
بعداز چند تماس بی پاسخ جنابتان،
بسیار غمگین و ناراحت میباشند
و میگویند:
ما از حضرت یار انتظار نداشتیم ڪه پاسخ بانویشان را نداده و خود نیز تماس حاصل نفرمایند.
بدین جهت... باید از دل ما در بیاورند و جهت تنبه تعداد 15بوسه رمانتیڪ از هرجا ڪه بانو خواست بنمایند.😉

#ایده_آشتی

من زمانی ڪ میخوام با شوهرم آشتی ڪنم ولی روم نمیشه دامن ڪوتاه میپوشم با شو.رت توری🙈

حالا شروع میڪنم جارو برقی ڪشیدن و هی روبروش خم میشم ڪ مثلا زیر مبلارو جارو برقی بڪشم 🙈😂
بنده خدا هلاڪ میشه 😜😁

#ایده_آشتی

میخوام یڪ ایده برای آشتی بگم.
وقتی شوهرتون خوابه، بیدارش ڪنین و بهش یڪ لیوان آب بدین. اگه نگرفت یا گفت من ڪه آب نمیخواستم!

بهش بگین: خودت تو خواب میگفتی آب میخوام، منم بلند شدم برات آب آوردم.  😍

#ایده_آشتی

من وقتی اقاییم #عصبی میشه و داد میزنه، به جا اخم و قهر؛ با لبخند و ذوق نگاش میڪنم و براش دست میزنم! میگم:

وای ابوهت عشقمووو ببین.

اونم خندش میگیره و میاد بغلم میڪنه.

#ایده_آشتی

من یه ایده دارم برای وقتیایی ڪه شوهری ازتون عصبیه.
من خودم وقتی شوشو جونم عصبیه و داد میزنه تا میخواد شروع به #دعوا ڪنه:

💋 لبامو غنچه میڪنم، سرمم میندازم پایین و با موهام بازی میڪنم. با لحن بچگونه میگم:
نپسی موخای دخمل ڪوچولوتو نالاحت تونی؟ داد میزنه.
ارررررههه. میگم دعبا؟ دلت میاد؟ گوناه دالما! دلت بلام بشوژه. خو من ڪوشولوام بوخودا.

بعد بغلش میڪنم. اونم شروع میڪنه به خندیدن. میگه قربونت برم. اصن یادم رفت واس چی عصبی بودم دخملیه شیطون و ڪلی بوسم میڪنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#ایده_آشتی

من وقتایی ڪه شوهری از دیگران عصبیه اینقد سر به سرش میذارم و شیطونی میڪنم ڪه تحریڪ بشه.

اینطور وقتا به دو دقیقه نمیذارم بڪشه اروم میشه.

#ایده_آشتی

یه شب  با عشقم بحثمون شد و موقع خوابیدن پشتش رو ڪرد ب من و ناراحت خوابید
دلم میخواست بغلش بخوابم و از طرفی غرورم اجازه نمیداد ڪ مستقیم بهش بگم دلم بغل میخواد

یهو یه ایده ب ذهنم رسید 😜
گوشیم رو دستم گرفتم و رفتم در قسمت پیام ها و نوشتم دلم بغل میخاد
با استرس و نگرانی به اقایی گفتم
اقایی ببین ڪی این وقت شب بهم پیام داده!؟😱

اقاییم هم سریع گوشی رو از دستم قاپید و نگاه ڪرد
و پیام من رو ڪ نوشته بودم دلم بغل میخاد رو خوند😜😝
و خنده اش گرفت و منو بغل ڪرد و ڪلی بوسم ڪرد 😂

#ایده_آشتی
چند روز پیش بخاطر یڪ دلیلی من و همسری با هم #دعوا ڪردیم😡 بعد روز بعدش #مهمونی دعوت بودیم
توی مهمونی همسرم ڪنارم نشسته بود و سرش توی #موبایلش بود منم یڪ ایده ای به ذهنم رسید بهش #پیام دادم ڪه میدونی چرا معرفتا تو دنیا ڪم شده☺️

خوب اینجا شوهرم خیلی جا خورد ، فڪر ڪرد الان منظورم خودشه وقتی پرسید چراااا؟🤔

جواب دادم : ‌چون همش تو وجود همسر من جمع شده 😍
بعد به هم نگاه ڪردیم و زدیم زیر خنده 😂
به این طریق باهم آشتی ڪردیم 🙃

#ایده_آشتی

ما اگه دعوامون میشد. بچه ام میومد میگفت : بابا بد شده !

منم عمدا بلند حرف میزدم و میگفتم :
بابا خیلی مرد بزرگ و خوبیه، فقط یڪم عصبی شد اینڪار رو ڪرد. مطمئنم دلش نمیخواست تو رو بترسونه و منو ناراحت ڪنه.

فورا شوهرم میومد و بساط آشتی و بازی با بچه ام رو فراهم میڪرد. 💃

#ایده_آشتی

من وقتی شوهرم از یه چیزی عصبانی بود و داد میزد بجای دعوا، شروع به توضیح میڪردم و با عزیزم و فدات شم ولی قاطع صحبت میڪردم.

میگفتم: دلت میاد سر این موضوع ڪوچیڪ سر خانومت داد بزنی و دلشو بشڪنی؟ منی ڪه واست جونمو میدم؟ اونم میومد بغلم و عذرخواهی میڪرد.

#ایده_آشتی

یه بار ڪه قهر بودیم و نمی دونستم چیڪارڪنم 🤔 شبم خوابم نمیبرد😴 یهو فڪری به سرم زد. براش پیام دادم ڪه:

سلام اقایی میدونم خوابی ولی دوس دارم باهات دردودل ڪنم چون فقط حرف زدن با تو ارومم میڪنه.

عشقم! یه عاقایی اخموی مهربون ڪه اسمش (اسم همسرتون )👉 اینه منو اذیت ڪرده و حرفامو زدم و اخرشم گفتم:

منم خوابم نمیبره از ناراحتی.

اگه میشه خودت حسابشو برس.

مرسی ڪه همیشه هوای خانوم ڪوچولوتو داری. عاشقتم و ده بیس تا قلب. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

فردا صب ڪه بیدارشدم دیدم صب بخیر فرستاده وڪلی قربون صدقم رفته. 😁

✳ #ایده_آشتی

بضی شبا ڪه خابتون نمیبره الڪی خودتونو بزنید به خواب 😁
حالتی رو درارین ڪه خواب بد دیدین و دارین تو خاب گریه میڪنین 😉

وقتی قهرین ازین ڪارا ڪنین شدید جواب میده. 😂

#ایده_آشتی

بعضی اوقات ڪه قهرین و دلتون آشتی میخاد شب زود تر برین تو تخت. یه پیرهن از آقاتون رو بپوشین و یه شو.رت ڪه رنگش بیاد به پیرهن. مثلا پیرهن سفید و شو.رت مشڪی🙊 ترجیحا لامب.ادا.

به پهلو بخابین و پتو رو جوری بڪشید روتون ڪه باس.نتون بیرون باشه. 😂

#ایده_آشتی

یڪ بارم ڪه عشق زندگیم از دستم #ناراحت بود من  با ڪاغذ رنگی قلبای بهم چسبیده درست ڪردم. روشون نوشتم ڪه دوستت دارم.

داخلشون نوشتم ڪه برای پیدا ڪردن هدیت برو فلان جا و هر جا یڪیش رو گذاشته بودم تا به هدیه اصلی ڪه یه دوستت دارم از زبون من بود برسه.

واقعا شوق و ذوق رو تو صورت همسرم دیدم.

#ایده_آشتی

یه شب تو رختخواب من یه حرفی به شوشو جونم زدم. ناراحت شد و پشتشو ڪرد بهم و خوابید. منم اگه دست شوهرم زیر سرم نباشه اذیت میشم. بخاطر همین با ڪلڪ و حالت خوابالو گفتم:

وای! وقتی این طرف تختم خوابم نمیبره. رفتم اون ور تخت ڪه شوهرم روش اونوری بود. وقتی رفتم اون طرف، خودش منو گرفت بغل و منم خودمو لوس ڪردم.

گفتم فڪ نڪنی بخاطر تو اومدم اینطرفا! اونور ڪنار پنجره سردم میشد و همون موقه ناراحتیش تموم شد. خندید و خوابیدیم.

#ایده_آشتی

شوهر من يكم مغروره و معذرت خواهي براش سخته. بخاطر همين يه #بازي راه انداختيم ك پيش قدم شدن واسه اشتي رو براش راحت كرده.

بازی مون، زدن يه دكمه فرضيه به اسم دكمه بررسي درخواست اشتي ه.
بازي ما اينجوريه كه هروقت خواست #معذرت خواهي كنه ميگه:

ميشه درخواست اشتي منو بررسي كنيد؟ منم اگه هنوز دلخور باشم، ميگم: درخواست شما ب علت بدهي متوقف شده. لطفا بعد از پرداخت بدهي مجددا دكمه درخواست بررسي رو بزنيد.

بعد فيش بدهيشو براش ميفرستم ك بعضي وقتا چنتا بوسه است يا چنتا شاخه گل يا هرچيزي ك خودتون دلتون بخواد.

بعدشم ك همه چيز به حالت عادي برگشت و سر فرصت اگه هنوز دلخوري يا انتقادي ازش تو دلم باشه، با #ارامش درموردش حرف ميزنيم و حل ميكنيم.

اينجوري هم زودتر اشتي ميكنيم هم حرفامو راحت تر و منطقي تر قبول میڪنه.

#ایده_آشتی

وقتی از هم دلخورید یا واسه گفتگو حرف ڪم میارید اینجوری قری و عاشقانه سر حرف رو باز ڪنید😉👇

دڪترا گفتن👨‍⚕

به صدای قلبت گوش ڪن❤️

و هر ڪاری گفت همون ڪارو انجام بده👌

الان گوش ڪردم میشه بغلت ڪنم🤷‍♀

#ایده_آشتی

یه روز  سر یه مسئله الڪی با شوهرم دعوا ڪرده بودم و شوهرم ازم دلگیر بود و بهم گفته بود سڪوت ڪنم، منم نمیخواستم ازش عذر خواهی ڪنم 😒

اول سوره طلاق رو خوندم بعد به شوهرم پیام دادم :
‏حیف ڪه به  مرد محڪممم قول سڪوت دادم  😞  الان  دلم میخواست بهش بزنگم و از صداش انرژی مثبت بگیرم😋 ! آقام نمیدونه صداش با قلب من چه ڪار میڪنه🙈💑

بعد بلافاصله همسرم شروع ڪرد به قربون صدقه رفتن بعد هم همه چی به خوبی و خوشی تموم شد .

یه ایده هم دارم واسه خانم هایی ڪه شوهرانشون بهشون نمیگن دوستت دارم و خجالت میڪشن .
شوهرم منم نمیگفت و من ازش خواستم وقتایی ڪه تو ماشین هستیم آهنگ های عاشقانه بزاره و روی آهنگ لب بزنه و دابسمش بره ...
بعد یه مدت  همون حرفای تو اهنگ رو بهم میگفت

یه بار تو عمرم قهر کردما از دیشب هرجا میرم حرف آشتی کردنه 😑من ایندفعه هیییییچ اقدامی نمیکنم 😂😑😑😑

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
تا حالا اونقد عصبانی نشدی ک بخوای سرشو بکنی و دونه دونه موهاشو با موچین بکنی؟؟؟ اینجور وقتا ادم آشت ...

دقیقا 😂😂👍

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
تا حالا اونقد عصبانی نشدی ک بخوای سرشو بکنی و دونه دونه موهاشو با موچین بکنی؟؟؟ اینجور وقتا ادم آشت ...

اره خیلی عصبی شدم جوری ک کلشو از تنش جدا کنم  ولی تونستم با یه لبخند حال هردومونو خوب کنم