#ایده_آشتی
یه بار ڪه قهر بودیم و نمی دونستم چیڪارڪنم 🤔 شبم خوابم نمیبرد😴 یهو فڪری به سرم زد. براش پیام دادم ڪه:
سلام اقایی میدونم خوابی ولی دوس دارم باهات دردودل ڪنم چون فقط حرف زدن با تو ارومم میڪنه.
عشقم! یه عاقایی اخموی مهربون ڪه اسمش (اسم همسرتون )👉 اینه منو اذیت ڪرده و حرفامو زدم و اخرشم گفتم:
منم خوابم نمیبره از ناراحتی.
اگه میشه خودت حسابشو برس.
مرسی ڪه همیشه هوای خانوم ڪوچولوتو داری. عاشقتم و ده بیس تا قلب. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
فردا صب ڪه بیدارشدم دیدم صب بخیر فرستاده وڪلی قربون صدقم رفته. 😁
✳ #ایده_آشتی
بضی شبا ڪه خابتون نمیبره الڪی خودتونو بزنید به خواب 😁
حالتی رو درارین ڪه خواب بد دیدین و دارین تو خاب گریه میڪنین 😉
وقتی قهرین ازین ڪارا ڪنین شدید جواب میده. 😂
#ایده_آشتی
بعضی اوقات ڪه قهرین و دلتون آشتی میخاد شب زود تر برین تو تخت. یه پیرهن از آقاتون رو بپوشین و یه شو.رت ڪه رنگش بیاد به پیرهن. مثلا پیرهن سفید و شو.رت مشڪی🙊 ترجیحا لامب.ادا.
به پهلو بخابین و پتو رو جوری بڪشید روتون ڪه باس.نتون بیرون باشه. 😂
#ایده_آشتی
یڪ بارم ڪه عشق زندگیم از دستم #ناراحت بود من با ڪاغذ رنگی قلبای بهم چسبیده درست ڪردم. روشون نوشتم ڪه دوستت دارم.
داخلشون نوشتم ڪه برای پیدا ڪردن هدیت برو فلان جا و هر جا یڪیش رو گذاشته بودم تا به هدیه اصلی ڪه یه دوستت دارم از زبون من بود برسه.
واقعا شوق و ذوق رو تو صورت همسرم دیدم.
#ایده_آشتی
یه شب تو رختخواب من یه حرفی به شوشو جونم زدم. ناراحت شد و پشتشو ڪرد بهم و خوابید. منم اگه دست شوهرم زیر سرم نباشه اذیت میشم. بخاطر همین با ڪلڪ و حالت خوابالو گفتم:
وای! وقتی این طرف تختم خوابم نمیبره. رفتم اون ور تخت ڪه شوهرم روش اونوری بود. وقتی رفتم اون طرف، خودش منو گرفت بغل و منم خودمو لوس ڪردم.
گفتم فڪ نڪنی بخاطر تو اومدم اینطرفا! اونور ڪنار پنجره سردم میشد و همون موقه ناراحتیش تموم شد. خندید و خوابیدیم.
#ایده_آشتی
شوهر من يكم مغروره و معذرت خواهي براش سخته. بخاطر همين يه #بازي راه انداختيم ك پيش قدم شدن واسه اشتي رو براش راحت كرده.
بازی مون، زدن يه دكمه فرضيه به اسم دكمه بررسي درخواست اشتي ه.
بازي ما اينجوريه كه هروقت خواست #معذرت خواهي كنه ميگه:
ميشه درخواست اشتي منو بررسي كنيد؟ منم اگه هنوز دلخور باشم، ميگم: درخواست شما ب علت بدهي متوقف شده. لطفا بعد از پرداخت بدهي مجددا دكمه درخواست بررسي رو بزنيد.
بعد فيش بدهيشو براش ميفرستم ك بعضي وقتا چنتا بوسه است يا چنتا شاخه گل يا هرچيزي ك خودتون دلتون بخواد.
بعدشم ك همه چيز به حالت عادي برگشت و سر فرصت اگه هنوز دلخوري يا انتقادي ازش تو دلم باشه، با #ارامش درموردش حرف ميزنيم و حل ميكنيم.
اينجوري هم زودتر اشتي ميكنيم هم حرفامو راحت تر و منطقي تر قبول میڪنه.
#ایده_آشتی
وقتی از هم دلخورید یا واسه گفتگو حرف ڪم میارید اینجوری قری و عاشقانه سر حرف رو باز ڪنید😉👇
دڪترا گفتن👨⚕
به صدای قلبت گوش ڪن❤️
و هر ڪاری گفت همون ڪارو انجام بده👌
الان گوش ڪردم میشه بغلت ڪنم🤷♀
#ایده_آشتی
یه روز سر یه مسئله الڪی با شوهرم دعوا ڪرده بودم و شوهرم ازم دلگیر بود و بهم گفته بود سڪوت ڪنم، منم نمیخواستم ازش عذر خواهی ڪنم 😒
اول سوره طلاق رو خوندم بعد به شوهرم پیام دادم :
حیف ڪه به مرد محڪممم قول سڪوت دادم 😞 الان دلم میخواست بهش بزنگم و از صداش انرژی مثبت بگیرم😋 ! آقام نمیدونه صداش با قلب من چه ڪار میڪنه🙈💑
بعد بلافاصله همسرم شروع ڪرد به قربون صدقه رفتن بعد هم همه چی به خوبی و خوشی تموم شد .
یه ایده هم دارم واسه خانم هایی ڪه شوهرانشون بهشون نمیگن دوستت دارم و خجالت میڪشن .
شوهرم منم نمیگفت و من ازش خواستم وقتایی ڪه تو ماشین هستیم آهنگ های عاشقانه بزاره و روی آهنگ لب بزنه و دابسمش بره ...
بعد یه مدت همون حرفای تو اهنگ رو بهم میگفت