یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوه اوه چه بد! اینا قماره دیگه.... متأسفانه مثله اعتیاد هم میمونه، باید تکام تلاشتو بک ...
یه مدت زورمو زدم همش دعوا داشتیم.گفت اگه زیاد بهم گیر بدی از خونه میذارم میرم..منم بی خیالش شدم
اگه یه کلمه اسم شرط بندی رو بیارم یه بلوایی بپا میکنه ک نگو
میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
منم خیلی بدبختم به دوستام و دخترخاله هام نگاه میکنم میبینم رفتن دانشگاه زندگی خوبی دارن ولی من اجازه حتی برم خونمون ندارم تو خونه زندونی کرده با مادرش دعوام میکنن اعصابم خیلی خرده خیلی
وقتی بچه نداری پا بزار رو هر چی ابرو هست به حرف پدر مادرت نکن خودتو نجات بده من ایینه عبرت توام ،هنوز سنی نداری خودتو خلاص کن به امید این نباش درست میشه که نمیشه
11سالگی بودم نامزدم کردن.. اصلا نمیدونستم یعنی چی 14سالگیم عقدم کردن با هزار دعوا هر روز گریه و التماس که نمیخوام مجبورم کردن به 16سالگی عروسی الانم نابود شدم