2777
2789

همه ی بدی دارن بعضیا بدترن

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تو عقدم تو ۶ ماه خودش و نشون داد دارم جدا میشم مشکل روانی داری عصبیه پارانویید داره صداش میره ...

اینو بدون کسی که به پدر و مادرش که براش زحمت کشیدن بزرگش کردن رحم نمیکنه به شما که اصلا 

اون به خانوادم بی احترامی میکنه توی سه سال زندگی اصلا یه بار خانوادم دعوت نکرده یه بار بهم نگفته دوس ...

😞

بگو مگه چکارت کردم؟ 

کسی دیگه رو دوست داشته؟ 

یا از رفتارای تو خوشش نمیاد؟ 

اوه اوه چه بد!  اینا قماره دیگه....  متأسفانه مثله اعتیاد هم میمونه، باید تکام تلاشتو بک ...

یه مدت زورمو زدم همش دعوا داشتیم.گفت اگه زیاد بهم گیر بدی از خونه میذارم میرم..منم بی خیالش شدم 

اگه یه کلمه اسم شرط بندی رو بیارم یه بلوایی بپا میکنه ک نگو

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
معلومه ک کم میارم ولی چاره ندارم 

منم خیلی بدبختم به دوستام و دخترخاله هام نگاه میکنم میبینم رفتن دانشگاه زندگی خوبی دارن ولی من اجازه حتی برم خونمون ندارم تو خونه زندونی کرده با مادرش دعوام میکنن اعصابم خیلی خرده خیلی

منم کسیو ندارم خانوادم میگن آبرومون میره

وقتی بچه نداری پا بزار رو هر چی ابرو هست به حرف پدر مادرت نکن خودتو نجات بده من ایینه عبرت توام ،هنوز سنی نداری خودتو خلاص کن به امید این نباش درست میشه که نمیشه 

وقتی بچه نداری پا بزار رو هر چی ابرو هست به حرف پدر مادرت نکن خودتو نجات بده من ایینه عبرت توام ،هنو ...

شما چجوری هستی میشه بهم بگی شاید یه کم جرات پیدا کردم چکار کنم کمک کنین من کسیو ندارم باهاش در دو دل کنم

منم خیلی بدبختم به دوستام و دخترخاله هام نگاه میکنم میبینم رفتن دانشگاه زندگی خوبی دارن ولی من اجازه ...

خیلی سخته درکت میکنم سعی کن جدا شی درسته باید با همه بجنگی اما کم نیار و جدا شو 

اینجور مردا درست بشو نیستن پیرت میکنه 

همش کتکم میزنه دعوا میکنه به خدا افسرده شدم

عزیزم میشه بگید چطور ازدواج کردید منظورم اینه نحوه آشناییتون با همسرت چطور بوده؟

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

عزیزم میشه بگید چطور ازدواج کردید منظورم اینه نحوه آشناییتون با همسرت چطور بوده؟

11سالگی بودم نامزدم کردن.. اصلا نمیدونستم یعنی چی 14سالگیم عقدم کردن با هزار دعوا هر روز گریه و التماس که نمیخوام مجبورم کردن به 16سالگی عروسی الانم نابود شدم