الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...
من که تو عقدم تو ۶ ماه خودش و نشون داد دارم جدا میشم مشکل روانی داری عصبیه پارانویید داره صداش میره بالا یهو با همه دعوا داره بزرگتر هم براش معنی نداره قشنگ بهم میگه بابام که بابامه ادم حسابش نمیکنم تو ۶ ماه عقد یکثره پشت سر خانواده م بد میگه به همه سوءزن داره تو دوران عقدم با باباش ۲ بار دعوا کرد در حدی که به مامانش حمله ور شد به باباش جلو من بلند میگفت گوه نخور خیلی بی ادبه این یه تیکه از سختی های دوران عقدمه شما چند ساله ازدواج کردی بدی های شوهرت چیه
شوهر من فقط بدیش اینه پولاشو پس انداز نمیکنه همه رو تو این شرط بندیای فوتبالی میذاره
خیلی داغونم موندم چیکار کنم بخدا اینهمه با زحمت پول بدست میاره همه رو به باد میده
میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه
من که تو عقدم تو ۶ ماه خودش و نشون داد دارم جدا میشم مشکل روانی داری عصبیه پارانویید داره صداش میره ...
اون به خانوادم بی احترامی میکنه توی سه سال زندگی اصلا یه بار خانوادم دعوت نکرده یه بار بهم نگفته دوستت دآرم همش میگه تو بزرگترین اشتباه زندگی منی ازت متنفرم افتادم تو آتیشی که نمیتونم ازش بیرون بیام منظورش منم