2789

بیاین تو این تاپیک سعی کنیم حرف و عمل دیگران رومون تاثیر نزاره مثلا مهم نیس شوهر من اونجوریه فلان کس اینجوری میگه در مورد من ماهم بخاطراونا دپرس نشیم .بیاید از الان تمرین کنیم حرف هیچ کس برامون مهم نباشه .من خودم الان سر ی جی ناراحتم ولی سعی میکنم برام مهم نباشه✌

حاضری بزنین ببینم کیا پاین؟

خوشگل بلا هستم عخش همتون😓✌                     نینی سایت نیس که سرزمین عجایبه بعضیاتون خدایی تو زندگی هم همینقدر اعجوبه اید لعنتیا              _بادمجونی🍆                                                        _ نه هویجم✋                                                     دو ایرانی در حال استفاده از برنامه shareit             لباتون همیشه خندون برای حال دلم دعا کنین  ❤     تیکرم بارداری لاغریع مثلا اگه لاغرشم که نمیشم   بدتر میزنم چاق میشم  .                                            اما اینبار اراده م قویه ✌✌✌👏         

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😊

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر

من خیلی وقته برام مهم نیس

بچه ی مامان،میخام برات بنویسم و امضامو تا لحظه ای که ب دنیا نیای پاک نکنم..مامان خیلی وقته منتظرتم خیلی وقته دلم بوی تنت رو میخاد اون بوی گرم و شیرین بوی پاکی و لذت..یعنی تو آغوشِ منو ، لبخند شیرینه بابایی رو نمیخای؟انقدر دلم برای وجودت پر میکشه که الان اگر پیشم بودی خدامیدونه چی میشد..با اینکه نیستی ولی هستی ..توی قلبم . عاشقتم مامانم بیا و برام شادی بیار برام بخند ..گریه بچگونه کن من از همه چیزت لذت میبرم مامانم..لطفا ب خدا بگو مامانم خیلی واسه دیدنم عجله دار بزار برم پیشش قول داده ازم مراقبت کنه..ب خدا بگو مامان از خبر بارداریش بااااال در میاره..بچه ی من زودتر بیا پیشمون ..خیلی زودتر از زودتر بیا تا مادرانگی های خیالی ام واقعی شوند و بشوند بوسه بر دست و پایت ..جانه مادر به فدای تو که میدانم می آیی و برای زود آمدت دست ب دامنت شدم ...
من😐

افرین 😐 

خوشگل بلا هستم عخش همتون😓✌                     نینی سایت نیس که سرزمین عجایبه بعضیاتون خدایی تو زندگی هم همینقدر اعجوبه اید لعنتیا              _بادمجونی🍆                                                        _ نه هویجم✋                                                     دو ایرانی در حال استفاده از برنامه shareit             لباتون همیشه خندون برای حال دلم دعا کنین  ❤     تیکرم بارداری لاغریع مثلا اگه لاغرشم که نمیشم   بدتر میزنم چاق میشم  .                                            اما اینبار اراده م قویه ✌✌✌👏