2777
2789
عنوان

شوهرم انداخت گردن ما.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 143 پست
خیلی کارشون زشته بخدا، خودشون نمیخرن،تازه دستورم میدن ،اینطور باشه اونطور نباشه

واقعا حالا خوبه جهیزیه های خودشونم دیدم ولی انقدر اعتماد به نفس بالاست که نگو 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘 
چطوري هنوز دق نكردي😂

یه مدت خودخوری کردم، یه بار به روش اووردم گفت خب ما نداشتیم بدیم هرکی داره جهاز میده 🙄🙄🙄  

خدای خوبم ، تنها دل خوشی این روزهای من؛ مهربانی بی حد و مرز توست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایول بابا 😅😄 من با یه پسر خوزستانی دوستم قصد ازدواج داریم دیشب حرفش شد ازش پرسیدم مگه رسمتون نیس ج ...

اصلا چیزی به اسم جهاز نداریم 

پسر باید وسایل خونشو بخره همه چیو واسه خانوم مهیا کنه تموم ...

بعضیام میخوان زرنگ بازی دربیارن 

ینفرم به من گفت  جهزیه میاری؟؟

گفتم چرت نگو ازین خبرا نیست خواهرت جهزیه داده یا مادرت؟؟؟ 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
شوهر منم خونه نداره فقط ماشین داره... خانوادش هیچ کمکی بهش نکردن همه چیو خودش تهیه کرد...

واسه من پدرشوهرم با پدرم رودربايستي داشت سر عروسي و خونه خيلي كمك كرد البته به خاطر خوبي خودشم بود ولي من فهميدم تو يسري مسايل آدم نبايد كوتاه بياد

چقدر رسم چیز مزخرفیه باید دوتا خانواده با همکاری هم یه زندگی درست کنن که دوتا جوون برن سر زندگیشون حالا بعصیا بالاتر بعضیا پایین تر

اگه هم خیلی مقرراتی هستن باید هر طرف یه مقدار پول معین بریزن به حساب مشترک دوتا جوون که باهم تصمیم بگیرن چی بگیرن

کدوم شهرین

استان هرمزگان.شهرستان بندرعباس.تازه پسره کلی طلا هم باید واسه عروس بخره.به اضافه خرج و مخارج عروسی.پول لباس.پول خیاط.آرایشگاه.پذیرایی از مهمونای عروس.تازه یه شلوار بندری نزدیک به هشتصد تومنه. به یک میلیونم میرسه.ولی نکبتا بازم پسر دوستن

واقعا حالا خوبه جهیزیه های خودشونم دیدم ولی انقدر اعتماد به نفس بالاست که نگو 

بخدا تقصیر خودمونه که فکر میکنیم هرکی بیشتر جهاز بیاره اینا بیشتر قدرش رو میدونن، برعکس توقعشون بیشتر میشه وطلبکار

اهان 😊 ولی بنظر من باید نصف نصف باشه خرید جهیزیه ولی تو اصفهان مهریه سنگین میگیرن یه دختر معمولی ز ...

عربا مهریه سنگین قبول نمیکنن ... 

تیکر رسیدن به آرزومه 😊واسم دعا کنید بهش برسم
جذابیتش اینجاست که روز اول اومدن خواستگاری گفتن خونه و ماشین میدیم یه دونه پسرمونه، خانواده منم گفتن ...

ماشین نداری میذاری بابات بخره؟من اصلا نمیذارم.شوهرم ۲تا خونه داره ماشین هم داره میخاد مدل بالا بخره مادرم گف ما ۵۰۰میلیون بعت بدیم ی خوب بخرین ب نام تو...منم گفتم نه لطفا دیگ چنین چیزی نگو مامان.کلا وظیفه ای ک برا مرد و خانواده اش هس ربطی ب ما نداره تازه جهیزیه از لحاظ شرع و قانون وظیفه دختر نیس

والا فک کنم تو ایران فقط ما اصفانیا جهاز میدیم اونم چی. همه مارک آمریکایی و سرویس چوب راحتی و سلطنت ...

خیلی رسم مزخرفیه. خانواده پسر هیچ خرجی نمیکنن. منکه همسرم تمام خرج عقد و عروسیم خودش کرد. سردیشون نشه یه وقت😖😖

ولی یه چیزایی مثل نقره و اینا نیاوردم. اصلا دوست نداشتم اینکارو بکنم. فقط چندتا تیکه مینا خریدم.

اصلا چیزی به اسم جهاز نداریم  پسر باید وسایل خونشو بخره همه چیو واسه خانوم مهیا کنه تموم ... ...

حس میکنم وقتی قراره پسر جهاز بده چیزای بدرد نخور میخوره مثه دختر نیس ک دلش بخاد وسایل خونش بهترین باشه حتی با کمترین پول 😐 یا نه واقعا چیزای خوب میخرن؟

ولی خوشبحالتون خدا میدونه بابای من از الان چقدر داره حرص این چیزا رو میخوره و نگراانه تو این گرونی 😔 چند بار خواست خونمونو بفروشه 

اگه گفتین کی ام؟😁😜