2777
2789
عنوان

پیج ونوس مد

33 بازدید | 7 پست

تا حالا از این پیج خرید داشتین؟؟ من یک آبان سفارش ثبت کردم و تا الان هیچی ب دستم نرسیده🥲 گفتن سفارشارو ۲ یا ۴ روز بعد از ثبت میفرستیم... یه پیج دومم دارن میگن که اونجا کد مرسوله‌هارو میزاریم ولی تا الان چیزی نزاشتن

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم معتبره، به واتساپ پیام بدین پیگیری کنین، من خودم یه بار تو سایت یه پیج دیگه سفارش دادم ولی انقدر ذوق داشتم یادم رفت ثبت نهایی رو بزنم پولش هم به حساب شوهرم برگشت خورده بود ولی من نمیدونستم

اولین باره ازش سفارش دادم

یه وقت ممکنه ثبت شده ولی چون تموم شده به حساب برگشت خورده، هم حساب خودتون رو چک کنین هم برین تو سایتش سفارش من رو بررسی کنید، کدش رو یادداشت کنید تو واتساپ براشون ارسال کنید

یه وقت ممکنه ثبت شده ولی چون تموم شده به حساب برگشت خورده، هم حساب خودتون رو چک کنین هم برین تو سایت ...

مرسیی ینی کد سفارشو براشون بفرستم کد‌مرسوله‌‌رو بهم میدن؟؟

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻