نزدیک به یک ماهه عمل کردم هنوز ورم دارم حالت صورتم عوض شده احساس میکنم فاصله لبو بینیم زیاده انگار لبم اومده پایین قبلا میخندیدم دندونم پیدا بود ولی الان نه پشب لبم ورم داره میتونه واسه اون باشه و درست شه یا نه؟لطفا کسی تجربشو داشته راهنماییم کنه🙏❤
تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...
منم دقیقااااا 9 ماهه هنو ورم دارم چیکار کنم کمتر شده ولی کامل از بین نرفته یه روزایی بزرگ م ...
من شنیدم شبا چسب بزنی صبح پاشی ورم نمیکنه
منم قبلا میخندیدم فقط دندونای بالام معلوم بود حالا میخندم فقط دندونای پایینم معلومه..چرا واقعا😐
وای یعنی درست نمیشه😔