2777
2789
عنوان

دوستانی که تجربه ی عمل بینی داشتید میاید راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برای من تقریبا یکسال طول کشید که کامل ورم بینیم بخوابه و فرم بینیم مشخص بشه و شش ماه چسب میزدم ۳ ماه اول ۲٤ ساعت سه ماه دوم فقط شبا ، یکماه خیلی کمه که ورم بینیت از بین بره. و قطعا پس از عمل بینی فاصله لب و بینی زیاد میشه چون بینی شما بالا کشیده شده این عجیب نیست شاید الان بهش عادت نداری.

خوشگل ترشدی.مبارکه

قربونت 😘

تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...
 ببخشید یه سوال درسته که بعد از عمل بینی حس بویایی کم میشه یا از بین میره؟

من حس بویاییم خیلی خوبه حتی چند بار دکتر میخواست چسب عوض کنه گفتم چسب خیلی بو میده گفت شما الان فقط باید بوی خون و حس کنین... ولی من بو رو تشخیص میدم از روزی که تامپون رو برداشت

تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...