2777
2789
عنوان

دو راهی طلاق.. 〰️

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 20 پست

به اینم فکر کن از کجا معلوم طلاق بگیری یک شوهر بهتر گیرت بیاد. 

حداقل به زنگیت مهلت یکساله بده و بچه دار هم نشو . و برای بهبود زندگیت تمام سعی ات رو بکن.

خیال کردی همه که ازدواج میکنیم همه چیز گل و بلبله. نباید توقع زندگی بی نقص آدم داشته باشه. ولی کلا اوایل ازدواج خیلی سخته مخصوصا تو غربت باشی و و شوهرت آدم شادی بنباشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو دنبال علت ناراحتیش باش

میگه دلم تنوع میخواد میگه دوست دارم تنها باشم برم جنگل برم دریا تنهای تنها.. اخه ادمی که اینجوری  به شریک زندگیش میگه میخوام تنها باشم چی میشه بهش گفت ؟؟

بهش میگم مشکلت چیه ؟؟ حرفی نمیزنه میگم چیکار کنم حالت خوب شه حرفی نمیزنه بخدا اول زندگی مثه پیرزن پیرمرد ۷۰ ساله شدیم من اینجوری دختری نبودم ولی نابود شدم با همه دوستام قطع رابطه کردم مثل قبلا شاد نیستم.. از همه بیشتر رفتارش با خانواده ش عصبیم میکنه ما و خانواده ش تو یه شهریم خانواده من تو یه شهر دیگه ن ولی من اصلا وابسته نیستم برعکس این که خانوادهش ور دلشه همش فاز غم و افسردگی برمیداره اخه چی بگم واقعا این رفتارا گفتن نداره مثن باید بزور از جمع خونواده ش بکشیش بیرون باورت میشه تو ۲۴ ساعت شبانه روز ما دو ساعتم باهم تنها نیستیم؟؟؟؟؟؟؟ بخدا هیچکی باورش نمیشه.. 

نمدونم چی بگم

مشکلت اونقدر حاد نیست که بخای بخاطرش طلاق بگیره شما که بقول خودت تحصیل کرده ای بعیده ازت اینحرفا که اینقدر زود جا بزنی...بنظرم طلاق قبلیه شوهرت سایه اش هنوز رو زندگیته...شوهرت حقداره افسرده بشه... بیشتر به نقاط مثبته زندگیت فکر کن...مساله  وابستگی به خانواده اش نصفشو طبیعی بدون برای بقیه اشم با سیاست سعی کن کمترش کنی...مطمئن باش هیچ مردی رو نمیتونی پیدا کنی که به خانواده اش وابسته نباشه بلاخره هم خانواده شه وهم اینکه نقریبا بیشتر مردا این مشکل رو دارن ولو اینکه ممکنه شما توقعت زیاده بلاخره خانواده شن دیگه...خلاصه برای طلاق همیشه وقت هست سعی کن زندگیت رو از نو بسازی💪💪💪❤

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
میگه دلم تنوع میخواد میگه دوست دارم تنها باشم برم جنگل برم دریا تنهای تنها.. اخه ادمی که اینجوری &nb ...

نظرت راجب بچع چیع.

از ایندتون با ذوق بگو.

از بچه های ایندتون

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍