2777
2789
عنوان

پسر عزیزم، الهی هر جا هستی خوش باشی

2463 بازدید | 129 پست

چند ماهه اومدم قهر و اقدام واسه جدایی. پسرمو دادم به شوهرم البته با خودم آورده بودم بعدا بهش دادم. الان بهش حسابی میرسه از لباس، کلاسای فوق برنامه، خورد و خوراک و اسباب بازی هایی که آرزوشو داشت. ولی زمانی که من بودم فقر و گرسنگی بود و طلبکاری. بچه م کم خونی داشت وزن نمی گرفت و رنگش عین زردچوبه بود. الان سفید شده و یه کم تپل و خوشگل. خیلی دلم برای خودم می سوزه. به راستی چرا؟ 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلم خواست ببینمش

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
عیب نداره صلاح بچتو درنظربگیر

صلاحشو در نظر گرفتم ولی الان این حس رو دارم که سالها برای زندگیم جنگیدم ولی الان انگار فقط من زیادی بودم و همه چیز روال استاندارد رو به دست آورده

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️

هیچ بچه ی بدون مادرش خوشبخت نیس الان شوهرت دلش ب حال بچش میسوزه بدون مادرمونده داره بهش میرسه امیدوارم وقتی زن دوم گرفت طفلک اذیت نشه من الان باشوهرم بدجورناسازگاری دارم ولی بخاطرپسرم نشستم وتحمل میکنم واگ بمیرمم بچمودست نامادری نمیدم

صدسال بعدا مرگ من اگربشکافی گورمن خواهدشنیدازقلب من❤دوستت دارم محبوب من😘F

همسرت ازدواج کرده؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
هیچ بچه ی بدون مادرش خوشبخت نیس الان شوهرت دلش ب حال بچش میسوزه بدون مادرمونده داره بهش میرسه امیدوا ...

منم جدا شدم ولی بچم رو سفت گرفتم ثانیه ای ندادم ب پدرش

زدم تو گوش مشکلات زندگی😎رفت با بزرگترش بیاد😯