2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر دلم پر میکشه برای دوباره دیدن بچه هام.😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 52 پست
یاحسین!!من دردت روکشیدم و میفهممت عزیزم. خدا به حققق حضرت زهرا هرچه زودتر بچه هاتو به آغوشت برسونه

الان بچت کجاس

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
چه بد عزیزم... بعد از جدایی فکر کنم دختر تا هفت سال با مادره بعدم این که دادگاه وقت میده باید بچه ...

جدیدا پسر رو هم تا هفت سالگی به مادر میدن دختر به نه سالگی رسید میتونه انتخاب کنه پیش کدومشون بمونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا چراا؟

تاپیکام نخوندی

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
خاهر منم الان یه ساله بچشو ندیده پیش شوهرشع شوهرشم ازدواج کرده و زنش تازه زایمان کرده  به بچه ح ...

چ بی شرف

خواهرت چچطوره

من صلوات فرستادم ان شالله برسی به بچه هات ولی خودتو اذیت نکن ادم سنگ باشه مادر نباشه مام مادرمون طلاق گرفت ولمون کرد رفت به درک الانم خدارو شکر بدبخت پدرم ازدواج نکرد مارو بزرگ کرد فقط بلای جونشیم بابام داداشمو خیلی دوست داره خیلی داداشمم بایه ادم خیلی بی شرف خیلی بی ابرو خیلی هرچی بکم کم گفتم ازدواج کرده خون بابا رو می کنن توشیشه بابام همیشه می گه غلط کردم ازدواج کردم منم هی می گم چرا فرق می زاری چرا اونو بیشتر دوست داری چرا چرا بیچاره یه تیکه گوشت قربونی شده دست اینا یه فامیلم داریم زنه طلاق گرفته شوهره معتاد بوده بچه رو پسره به دندون گرفته بزرگ می کنه پسره 17 سالشه از 15 سالگی مادرشو همچین کتک می زنه قبلشم می زد الان بدتر شده می گه من همین الان اینترنت فلان گیگ فلان سرعت می خوام اینقدر گول می خوام کامپیوتر جدید مدرسه غیر انتفاقیی معلم خصوصی غذا باید گیتزا یعنی فامیل ما هر روز ارزوی مرگ می کنه می گه این همه زحمت از چنگ پدر معتاد دراوردم این جواب محبت منه به متدرش می گه من نمی دونم برو خودتو بفروش من گوبگل می خوام عرضه نداشتین چرا ازدواج کردین جونیت عمرتو نزار به گریه اون بچه ها بزرگ بشن تو رو ادم حساب نمی کنن خودتو مشغول کن میدونم مادری سختته اما بشین پای حرف بابای من فامیل ما من با هرکی طلاق گرفته بچه رو برداشته همه می گن غلط کردیم 

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕
این ماجرا برای حدود ۱۰سال پیشه..قرارلود جداشیم که نشد

الان پیش خودته؟

خداروشکر

خاهرم فعلا ازدواج نکرده تنهاس خیلی حالش خرابه خاهرشوهرش از بچه فیلم میگیره واسه این میفرسته عذابش می ...

وای بگو خطشو عوض کنه.باید قراموش کنه

خاهر منم الان یه ساله بچشو ندیده پیش شوهرشع شوهرشم ازدواج کرده و زنش تازه زایمان کرده  به بچه ح ...

من که به خاطر بچه هام زندگیموتحمل کردم،چون دوهفته ازشون دور بودم طاقتم تموم شدبرگشتم ،الان دختربزرگموشستشوی مغزی دادن که منودیگه دوست نداره،دل من هرروزبایدبشکنه ،می ره جای عمه هاش صحبت میکنه بوسشون میکنه به من محل نمیده ،تو دلم آتیش میگیرم که این بچه هارو به دندون گرفتم نزاشتم زیردست کسی دیگه باشن،امسال حق انتخاب داشتن شانس یارنبودبامن

من صلوات فرستادم ان شالله برسی به بچه هات ولی خودتو اذیت نکن ادم سنگ باشه مادر نباشه مام مادرمون طلا ...

چ پدر خوبی

الان از مادرتون خبر دارین؟

چرا شما رونبرده؟

چندسالتون بوده ک رفته.؟ازدواج کرده؟

من که به خاطر بچه هام زندگیموتحمل کردم،چون دوهفته ازشون دور بودم طاقتم تموم شدبرگشتم ،الان دختربزرگم ...

مشکلتون چیه

چند سالشونه