2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر دلم پر میکشه برای دوباره دیدن بچه هام.😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 52 پست
مشکلتون چیه چند سالشونه

من  توتاپیکام گفتم ،شوهرم بددهن ،بددل،دست بزن داره ،منوتحقیرمیکنه بلد نیست قشنگ بامن حرف بزنه ،محبت یادنداره ،یکسره دستورمیده الانم 2سال هست که بیکاره،پرخاشگری خیلی بشدت،دخترمم 11سالشه شوهرم بردش خونه مادرش همین تابستون همونجاموندگارشددیگه نیومد،من میرفتم بهش سر بزنم پشتشوبه من میکردیامیرفت اتاق دیگه  ،یاباجیغ و گریه میومدخونه ،از اول مهرم که مدرسه هابازشده تو خونه مثل مهمونه، گوشه گیره،کناردرمون می شینه   کیفش توبغلشه یکسره هرچی من بهش میگم مخالف من انجام میده،همش میخوادبره خونه مادر شوهرم پیش عمه هاش ،اوناروبه من ترجیح میده،شباهم بالباسای مدرسه میخوابه کیفشم توبغلش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ پدر خوبی الان از مادرتون خبر دارین؟ چرا شما رونبرده؟ چندسالتون بوده ک رفته.؟ازدواج کرده؟

من 3 داداشم 8 نه خودش نخواست گفت میخواد ازدواج کنه

💕💕💕💞 توکل به خدا 💞💕💕💕

عزیزم داستان زندگی این خانوموبخون 

ازدست شوهر معتادش سرطان میگیره ولی ببین چقدرقویه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1914490/داستان-زندگی-من-عبرتی-برای-دیگران

گرنگهدارمن آن است که من میدانم 😍😍😍شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد💝💝💝

گلم من بهترازهرکسی حال دلتودرک میکنم هفده سالم بودکه شوهرم فوت کردسرپسرم حامله بودم دوماه بعدازمرگ شوهرم پسرم به دنیااومدپدرشوهرم هرروزتهدیدمیکردکه بچتوازت میگیرم بااون سن کم هرروزکارم گریه شده بودغم ازدست دادن فرزندبلایی سرم اوردکه شوهرمرحومموفراموش کردم نزاشتن باخیال راحت براش عزاداری کنم اخرش مجبورم کردن بابرادرشوهرم ازدواج کنم الان یه دخترم ازبرادرشوهرم دارم امابازم تاتقی به توقی میخوره بچه هامومیگیرن دلم خونه خداتقاص کسایی روکه بچه هاروازمادرشون جدامیکنن پس بده