2777
2789
عنوان

بچه ها چقدر دلم پر میکشه برای دوباره دیدن بچه هام.😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2712 بازدید | 52 پست
بزرگ ترین ارزوم اینه شوهرم بمیره،ک منم بتونم بچه هامو بیارم پیش خودم.بشن تاج سرم رو چشام بزرگشون کنم

یاحسین!!من دردت روکشیدم و میفهممت عزیزم. خدا به حققق حضرت زهرا هرچه زودتر بچه هاتو به آغوشت برسونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه هات کجان عزیزم؟

دارم جدا میشم یک ماهه ندیدمشون

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

چطوره که بچه هفت ماهتو هم ازت گرفته اون که فعلا باید پیش مادر باشه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

چرا جدا میشی؟ 

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

چه بد عزیزم...

بعد از جدایی فکر کنم دختر تا هفت سال با مادره

بعدم این که دادگاه وقت میده باید بچه ها رو بیاره ببینی

خودت شاغل نیست یا پدرشان عدم صلاحیت نداره بچه ها رو بیاری پیش خودت؟

خدا بهت صبربده وانشالله برای همیشه بچه هات بیان پیش خودت

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎
ارع

وای خدا چراا؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بزرگ ترین ارزوم اینه شوهرم بمیره،ک منم بتونم بچه هامو بیارم پیش خودم.بشن تاج سرم رو چشام بزرگشون کنم

خاهر منم الان یه ساله بچشو ندیده پیش شوهرشع شوهرشم ازدواج کرده و زنش تازه زایمان کرده  به بچه حرف یاد دادن ازش فیلم گرفته میگه ازت متنفرم دلم نمیخاد بیام پیشت خاهرم خیلی دلش شکسته😢😢