2777
2789

همش چرنده

آینده آدما انقدر الکی و مسخره ست که کف تفاله های فنجون بیفته؟

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

من دیشب یکی برام زد ک صد در صدش درست بود بخدا شاخ دراوردم😲

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما چون در زمان چنگیزخان مغول زندگی میکنیم و از فرهنگ و علم و خلاصه همه چی بدوریم مثل دیوانه ها خل می ...

لطفاتوهین نکنیدمن فقط میخواستم بگم کیاهاگرفتن درست بودواسشون

ولی ی خانومه بود هفته پیش تو سایت فال میگرف اسمش ماریا بود هرچی چرت و پرت بود بهم گف بدم اومد از فا ...

ھمشون مثلہ ھم نیستن ک

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
پای جن و این موجوداتو ب زندگیتون وا نکنید با این قهوه و دعانویس و این مزخرفات .بدبخت میشید .ما گفتیم ...

جن😲