2777
2789

چرا نخواست که بشه حوصله توضیح نداذم لطفا تاپیکا قبلم ببینید کسایی که منم میشناسید یچیز بگین ارومم کنید لطفا لطفا لطفا اخه چرا نشد همش این میگم به خودم 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرار نبود اون بشه اونی هم ک قراره بشه رو تو نمیذاری

مرسی که همیشه پشتمین با حرفاتون همتون ارومم میکنید 

تو قوی باش و از این روزها بکذر 

مطمئن باش چند سال دیگه به این دورانی که گذروندی و روی پای خودت وایسادی به خودت افتخار میکنی 

به خدا ایمان داشته باش 

روزای خوب در راهه 

تو قوی باش و از این روزها بکذر مطمئن باش چند سال دیگه به این دورانی که گذروندی و روی پای خودت وایساد ...

والا خواهرم که جلو چشمم جدا شد فوری شوهر کرد خوشبخت شد جلو.چشمه حالا میبینمش نمونش اما باز نمیدونم چرا من اینجورم عقل ندارم راحتم همش فکر اون شوهر عجوزم میکنم

والا خواهرم که جلو چشمم جدا شد فوری شوهر کرد خوشبخت شد جلو.چشمه حالا میبینمش نمونش اما باز نمیدونم چ ...

خوب پس خدا خواهرت رو جلو چشمت قرار داده که ببینی ،پس از هر سختی آسانی هست .تو فامیل خودم دو نفر جدا شدن بهترین شوهرو کردن ،باید بیای ببینی 

خوب پس خدا خواهرت رو جلو چشمت قرار داده که ببینی ،پس از هر سختی آسانی هست .تو فامیل خودم دو نفر جدا ...

آره یکیش جلو چش خودم خواهرمم شوهرجدیدش با اخلاق پولدار قبلا  جاریم بود  دیگه جدا شد من میگفتم وایستا حالا سه ماه دیگه تکلیف من روشن شه بعد گوش نکرد گفت تو الان یه سال هر روز این ماه نه ماه دیگه میکنی مامانم میگفتت تو هنوز نیومدی این طلاق گرفت شوهرم کرد تو هنوز شوهرت بلا تکلیف مونده 

آره یکیش جلو چش خودم خواهرمم شوهرجدیدش با اخلاق پولدار قبلا جاریم بود دیگه جدا شد من میگفتم وایستا ...

چقدر عجیب ،این داداشای عتیقه رو از کجا پیدا کردین 

طفلک خواهرتم که اذیت شده ولی خدا رو شکر که الان خوشحاله 

الان دلم برای مامانتم سوخت بنده خدا دو تا دختر به دو تا برادر داده ،هر دو به درد نخور 😢