2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد خوندی ک رتبت ۳ رقمی شد؟چه درصدایی زدی؟کسی مث من ک زبانش در حد دبیرستان هست میشه دبیری دولتی قبول ...

درصدام همه بالای 60بودن من زبانم خوبه کنکور تجربی هم داشتم واسه همین عمومیامو خوب زدم زبان تخصصی رو هم کلا از دانسته های خودم جواب دادم 69درصد زدم با زبان دبیرستان نمیشه زبان تخصصی رو خوب زد مگه اینکه عمومیاتو خوب بخونی اونا درصداشون خیلی بالا باشع

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
شما بعد دانشگاه باید امتحان استخدامی بدین تا معلم شین؟

عزیزم من دانشگاه فرهنگیان نیستم گفتم سنم بالا بود نمیتونستم برم من الان پرستاری می خونم کلا برای اینکه بحوای معلم رسمی باشید باید دانشگاه فرهنگیان قبول بشید هیچ راه دیگه ای واسه ی معلم شدن نیست کسی هم که قبول میشه از همون ترم اول بهش ی مقداری حقوق میدن بعد 4سال درس خوندن میرن مدارس مختلف برای تحصیل دیگه نیازی به آزمون استخدامی نیس از همون اول ورود به این دانشگاه شما استخدام محسوب می شید چند سالته؟ 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
اره شایدم حالا ریاضی یا انسانی هم دادم .رشته خودم تجربی بود ول کردم

من الان چند سال دارم تجربی امتحان میدم 

موندم چیکار کنم تجربی رو ول کنم زبان امتحان بدم.

اگ دولتی زبان قبول بشم میتونم برم سرکار؟چون سنم ب فرهنگیان نمیخوره

من الان چند سال دارم تجربی امتحان میدم  موندم چیکار کنم تجربی رو ول کنم زبان امتحان بدم. اگ د ...

من خودم می خوام شیراز کار کنم پس مترجمی و اموزش زبان برام منفعت داره .و از طرفی استعداد دارم تو این رشته و راحت تر میتونم موفق شم .خودتو بسنج ببین چی علاقه داری .چی تواناییت بیشتره و کجا زندگی میکنی .من قبلش خوب تحقیق کردم