2777
2789
عزیزم من دانشگاه فرهنگیان نیستم گفتم سنم بالا بود نمیتونستم برم من الان پرستاری می خونم کلا برای این ...

من ۲۵سالمه.سال قبل رتبم ۵۷هزارمنطقه ۳ شدم و تا الانم شروع نکردم علاقم رشته های پیرا پزشکی هس ولی قبول نمیشم حالا موندم امسال رو تجربی وقت بزارم یا زبان

اگ میتونی راهنماییم کن.از الان میشه پرستاری قبول شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۵سالمه.سال قبل رتبم ۵۷هزارمنطقه ۳ شدم و تا الانم شروع نکردم علاقم رشته های پیرا پزشکی هس ولی قبو ...

شما هم به خاط سنت نمیتونی وارد دانشگاه فرهنگیان بشی وقتتو بذار رو کنمور تجربی از الانم اگه خوب بخونی بله میشه کار نشد نداره 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
شما هم به خاط سنت نمیتونی وارد دانشگاه فرهنگیان بشی وقتتو بذار رو کنمور تجربی از الانم اگه خوب بخونی ...

ممنون وقت گذاشتی.گفتی رتبت سه رقمی شد؟ میشه بگی از کی شروع کردی؟ همه رو بالای ۶۰ زدی

ممنون وقت گذاشتی.گفتی رتبت سه رقمی شد؟ میشه بگی از کی شروع کردی؟ همه رو بالای ۶۰ زدی

من زبانم سه رقمی شدتحربی 9000شدم از اذر شروع مردم 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.

عزيزم بستگى به رشته مورد علاقه ات داره.ميتونى از اين طريق دبير بشى يا نه رشته هاى  ديگه ى مربوط به اين شاخه ها رو برى مثل مترجمى ياگرافيك  و تئاتر و ...

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اللهم عجل لولیک الفرج.امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سو.یا من اسمه دواء و ذکره شفا.اللهم اشف کل مریض.