2777
2789
عنوان

بیاین بگین از فرضیات خنده دار بچگی تون

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 89 پست
یااااا خوده ترامپ😰😰😰😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

باعشق دوران بچگیم درست صحبت کن۰🤭🤭🤭

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااااای این از همه بدتره😓مثلا احساساتی میشدم برای مامانبزرگم که فوت شده بود نامه مینوشتم بعد مثلا توش اتفاقایی که تو خونه افتاده بودو تعریف میکردم بعد ما طبقیه یکی مونده به آخر آپارتمان بودیم پنجره رو باز میکردم اون نامه هه رو موشک وار پرتاب میکردم بیرون فکر میکردم الان میره آسمون میرسه به دستش 

ولی مطمئنا جای به جز حیاطای همسایه ها نمی رفت😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
باعشق دوران بچگیم درست صحبت کن۰🤭🤭🤭

چشم

ولی عشق بچگیتون به رحمت خدا رفته

با سه تا بچه

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
یعنی اعجوبه ای بودم واسه خودم 😂😂😂 مثلا عاشق کاویانپور بودم ولی چون زن و بچه داشت تو رویاهام دوست ...

فقط نیما نکیسا  اصلا ندیده بودمش از اسمش خوشم میومد 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    

یبارم از طرف مدرسه بردنمون جمکران 

من نامه نوشتم بندازم تو چاه، تو نامه هرجاش که واجب تر بود رو با ماژیک فسفری نشون گذاشتم بعد انداختم تو چاه.فکر میکردم موثره😐

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
من فک میکردم تموم کره شمالی و جنوبی،چین،ژاپن اینا بچه های بروسلین😂😂😂😐😐😐😒😒😒🤕🤕🤕😓😓😓(فقط ...

ماشالا بروسلی هر ثانیه یکی میساخته

برگ پاییزی زرد و خسته ام تنهای تنها در حال سقوط🍂                         
بگو بگو😅

قابل پخش نیست 

اصلا یه وضعی 

فقط بخش تزریقاتیش 😂😂😂😂😂

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》