2777
2789
عنوان

بیاین بگین از فرضیات خنده دار بچگی تون

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 89 پست

ميرفتم تو حياط تو افتاب براي جك نامه عاشقانه مينوشتم

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکردم اگه تلوزیونو موقع برنامه کودک خاموش کنم وقتی روشن کنم بازم هست ولی نبود همشم با مامانم دعوا میکردم تو روشن کردی رفتن 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》    
کلا تو توهمات بچگیم با فوتبالیستای سرشناس رابطه داشتم و بلند بلند باهاشون حرف میزدم یک جورایی دوستا ...

واییی پس منم جزوی از بچگیتون بودم😂😂😂😂😂❤

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      
فکر میکردم عروس با اون آرایش و لباس از یه عالم دیگه اومده !

خدایی عروسای اون موقع واقعا از دنیای دیگه اومده بودن با اون سرو وضع😂😂😂

خدایا شکرت بابت‌هدیه ای که بهم دادی.❤❤❤❤❤الحمدالله ربّ العالمین🌹🌹🌹❤❤❤
وقتی فوت شد فکر کردم خدا مرده آمریکا هم حالا میاد همه مونو میکشه لامصب از بچگی ترس تو وجودمون بود ب ...

من نه دیگه در این حد 😂

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یادمه یه دفعه عاشق جومونگ شده بودم😕😕😕

یااااا خوده ترامپ😰😰😰😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

𖤐⃟♥️••.❀.ʏᴏᴜʀ ᴘʟᴀᴄᴇ ɪs ɪɴ ᴍʏ ʟɪғᴇجای تـو در جانِ مـن است..                      

من شبا که میخواستم بخوابم اگه بابام بیدار بود که هیچ، راحت میخوابیدم.ولی اگه خواب بود تا چند ساعا خوابم نمیبرد میگفتم الان دزد میاد بابام خوابه 

کلا فکر میکردم بابام هرکوله

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال،به داس دهر،همان بدروی که می کاری...
واییی پس منم جزوی از بچگیتون بودم😂😂😂😂😂❤

یعنی اعجوبه ای بودم واسه خودم 😂😂😂

مثلا عاشق کاویانپور بودم ولی چون زن و بچه داشت تو رویاهام دوست داداشم بود که من خیلی دوسش داشتم و میومد خونشون و میرفتم خونشون 😂😂

اسکلی بودم واسه خودم

بعد هی واسم خواستگار فوتبالیست میومد بعد جالبیش اینه اون موقع نهایت ده سالم بود 😂😂😂😂

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم

من فکر میکردم گلدون روی تلوزیون آب میخواد بهش آب دادم تلوزیون سوخت تازه گلم مصنوعی بود 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》