2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که نامزدیم هروقت میرم خونشون همش پیش منه از جاش تکون نمیخوره

خوشبحالت من وقتی میرم خونشون منومیزاره پیش خاهرش میره تواتاقش پای تی وی و..😑

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
میاد خونه ناهار میخوره یکم حرف میزنیم یه  استراحتی میکنه بعد میریم جنگلی لب دریایی یا تخته نرد ...

چه زندگی رویایی ای

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
خوبه شمال؟

عالی از همه نظر

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

شوهر منم یا گوشی یا تلویزیون یا خواب .یاهم دوربر ماشینش😕منم میرم خودم لوس میکنم گوشی رو میگیرم میزارم کنار یا کنترل میگیرم صداشو کم میکنم میگم با من حرف بزن اونو ولش کن

ما که نامزدیم هروقت میرم خونشون همش پیش منه از جاش تکون نمیخوره

والا ما هم نامزدی اینجوری بودیم

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر
چه زندگی رویایی ای

اونم تکراریه چون شده کار هر روزه 

تایم کاریش خوبه و میرسیم با هم وقت بگذرونیم و یه چیز دیگه اینه ک من خوشم نمیاد وقتی همسرم خونست بریم تو گوشی اخلاقمو میدونه واس همین با این روشایی ک گفتم خودمونو سرگرم میکنیم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
اینکه دنبال ی وروجک بدویی واز خستگی بیهوش بشی😍😍 البته نظرمنه

اره ب شرطی ک ی بچه ی نق نقو و غر غرو نداشته باشی ک صبح تا شب با این ک یه سالشه هی بگه بغلم کن . نخوابه نخوره دهنتو سرویس کنه 😁

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐