2777
2789
عنوان

شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 50 پست

والا ما ک اصلا وقت نمیکنیم کاری کنیم همش دنبال بچه 

اخر شبم مثه جنازه یکی این ور میوفته یکی اونور

اگه خوب تا کردی نشد .... مچاله کن !!! ‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌ ‌           ‌              ‌        ‌        ‌   ‌ آلوجنگلی سابق 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میاد خونه ناهار میخوره یکم حرف میزنیم یه  استراحتی میکنه بعد میریم جنگلی لب دریایی یا تخته نرد ...

شمال زندگی میکنید؟

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
شوهر منم یا خوابه یا تلویزیون میبینه یا گوشی  دارم کم کم افسرده میشم

منم خسته شدم از بس دعوا کردم

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر

دوره ایه. گیر میدیم چن وقت یه بار به یه چیزی. 

پاسور بازی می‌کنیم. خودش کلی مدل داره. حکم و چاربرگ و.. 

منچ

شطرنج 

اسم فامیل 

پلی استیشن 

سه شنبه شب ها فیلم می‌بینیم. چون یه فیلمی هست دوشنبه ها میاد. 

دیگه... اینجور چیزا دیگه

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
شمال زندگی میکنید؟

آره عزیزم

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
والا ما ک اصلا وقت نمیکنیم کاری کنیم همش دنبال بچه  اخر شبم مثه جنازه یکی این ور میوفته یکی او ...

ب نظرم خیلیم قشنگه😍😍😍

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
چی 😁😁😁

تف ب ذهن منحرف😂😂😂

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
ما تو خونه وقتی جفتمون هستیم گوشی رو ممنوع کردیم.  هرکی گوشی دست بگیره و نت گردی کنه باید شام ...

خوش بحالت پس چیکار میکنین

صعود به گروه نارنجی .قد 150.وزن اولیه 72،وزن فعلی 68.850.وزن هدف 55.خدا رو شکر