2777
2789
عنوان

اونايي كه تك فرزند دارن بيان

111 بازدید | 14 پست

تك فرزندي سخته؟؟؟

يا خوبه؟؟؟

به بچه هاتون چطور ميگذره؟؟

من انقد دوران حاملگي سختي داشتم از هرلحاظ....كه اصلا نمي تونم فكر كنم كه دوباره حامله شم...هم جسمي حالم بد بود هم روحي....هيچكسم نداشتم.....

از طرفيم اگه بخوام دومي رو بيارم بايد از خيلي از آرزوهام دست بكشم و حتي زندگي مون ممكنه سخت بگذره 

از طرفي من و شوهرم توحاملگي و و بعد زايمان خيلي تنش داشتيم و تا مرز جدايي رفتيم ....تصور اينكه ممكنه دوباره اينطوري بشه برام از همه سخت تره....تازه يكم زندگيمون روي آرامش ديده........براهمين ميگم همين تك رو در رفاه و تربيت درست و آرامش بزرگ كنيم بهتره تا اينكه با اوردن دومي بشم يك مادر افسرده و يك زندگي داغون.....

بچم هشت ماهشه

شوهرم كه فعلا بخاطر بعد ماليش مخالفه اما اگه پول دستش بياد كه مياد ....ميگه بياريم....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب 

منم مثل توام 

پس قید بچه دوم رو زدم

خدا همین یکب رو واسمون حفظ کنه 

آمین

مریم از قائم شهر بیاد بهم پیام بده.زن سابق شوهرمومیگم.مرسی.......    😉😉😉😉😉😉                                  .حالا خوب شد . 😐😐😐🤕😷😷😷😷😷

حالا زوده واسه این فکرا. الان نمیتونی تصمیم بگیری. 

من تا وقتی پسرم ۷ ساله شد اصلا  به بچه دار شدن فکر نمیکردم چون اصلا دلم بچه نمیخواست ولی امسال تصمیم گرفتم بچه بیارم و الان باردارم. اصلا نمیتونی از الان واسه آینده تصمیم بگیری

چه اصولي مثلا؟؟؟

تنهاییش پر بشه

خودت براش یه دوست پایه باشی یا اگه پسره شوهرت ارتباطش قوی باشه باهاش

هم سن و سال داشته باشه تو فامیل....دوست های خانوادگی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
حالا زوده واسه این فکرا. الان نمیتونی تصمیم بگیری.  من تا وقتی پسرم ۷ ساله شد اصلا به به بچه د ...

دقیقاااا بچه بزرگ‌میشه میفهمی اشتباهه

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
حالا زوده واسه این فکرا. الان نمیتونی تصمیم بگیری.  من تا وقتی پسرم ۷ ساله شد اصلا به به بچه د ...

خوب بنظرم بعد هفت هشت ساال كه خييييلي ديره....آوردنش براي اولي كه فايده نداره

خیلی زو ده واسه تصمیم گیری

پسر من 6سالشه تازه میبینم تو فرزندی خوب نیست میخوام اقدام کنم

خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
خوب بنظرم بعد هفت هشت ساال كه خييييلي ديره....آوردنش براي اولي كه فايده نداره

خب قبلش هم خودت حوصله دو تا بچه فسقلی رو نداری. هم سخته نگهداریشون.الان پسر من تا حدودی مستقله و من راحت تر میتونم به دومی رسیدگی کنم. بعدشم من خودم با داداشم ۷ سال اختلاف دارم خیلی هم به درد هم خوردیم. و من بیشتر بخاطر خودم بچه دوم رو آوردم تا پسرم. و برا خودم الان بهترین زمان بود چون احساس میکردم زندگیم یکنواخت شده و واقعا احساس نیاز کردم به بچه. و دوست دارم خونه ام سوت و کور و خلوت نباشه