2777
2789
عنوان

کی عادت داره زخماشوُ می کنه؟

219 بازدید | 24 پست

من از بچگی عادت دارم پوستم زخم میشه می کنمش. از این کار خیلی لذت می برم؛ وقتی اون زخم خشک لعنتی روُ می ککککککنمش جیگرم حسابی حالللل میادش =) البته گاهی بعدش پشیمون میشم، می ترسم یه میکروبی چیزی بره تو بدنم :) به خاطر این کارم پاهام پر جای زخمه.

الان هم رو پای چپم یه زخم دارم که چندین بار کندمش، ولی آخرین بار خیلی خونریزی داشت دیگه تصمیم گرفتم نکنمش. چون خیلی وسوسه انگیزه روش چشم زخم زدم که ریختشو نبینم وسوسه نشم. خیلی دلم می خواد بکنمشششش =(

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداشم اینجوره پای مامانم امروز زخم بود اینقدر تاب خورد تا کندش ولی من اینقدر بدم میاد ک حد نداره

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

پوست كلي جون ميكنه و طي كلييي مرحله ي بافت شبيه بافت قبلي رو داره درست ميكنه!بهش ميگن ريمادلينگ!(عين روز اول شدن)هر بار ك اين كارو ميكني سخت تر ميتونه عين اولشو باز سازي كنه برات!

مثل زحم ديابتي!

نكن!

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
زنداداشم اینجوره پای مامانم امروز زخم بود اینقدر تاب خورد تا کندش ولی من اینقدر بدم میاد ک حد نداره

ب بقيه ام رحم نميكنه؟😐

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
ب بقيه ام رحم نميكنه؟😐

ن اصلا وقتی منم جاییم زخم باشه اینقدر اصرار میکنه ولی من نمیزارم

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....