2777
2789
عنوان

برا تولد بچم چجوری پذیرایی کنم

116 بازدید | 14 پست

ناهار و شام و کلا پختنی نگید چون وقت و حوصلشو ندارم مثلا سالاد الویه یا سالاد ماکارونی اینا کنسل. چیا پیشنهاد میدین که تولد بچم با کلاس از اب دربیاد تعداد زیاد نیستن

تاپیک من جای خالی کردن عقده کسی نیست اگه دلت پره سرما خالی نکن 

ناهار و شام نمیدی 

الویه و سالاد و ماکارانی هم نمیدی 

میمونه فینگرفود اگه هزینشو داری خیلی هم عالی میشه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناهار و شام نمیدی الویه و سالاد و ماکارانی هم نمیدی میمونه فینگرفود اگه هزینشو داری خیلی هم عالی میش ...

ینی بجز چیزای غذایی نمیشه جور دیگه پذیرایی کرد. بابا چقد شماها باکلاسین

ناگت و شنیسل آماده هم میتونی بدی

از محبت تلخها شیرین شود وز محبت مسها زرین شوداز محبت دردها صافی شود وز محبت دردها شافی شوداز محبت خارها گل میشود وز محبت سرکه ها مل میشوداز محبت دار تختی میشود وز محبت بار تختی میشوداز محبت سجن گلشن میشود  بی محبت روضه گلخن میشوداز محبت نار نوری میشود وز محبت دیو حوری میشوداز محبت سنگ روغن میشود بی محبت موم آهن میشوداز محبت حزن شادی میشودوز محبت غول هادی میشوداز محبت نیش نوشی میشود وز محبت شیر موشی میشوداز محبت سقم صحت میشود وز محبت قهر رحمت میشوداز محبت مرده زنده میشود وز محبت شاه بنده میاز محبت مرده زنده میشودوز محبت شاه بنده می شوداز محبت گردد او محبوب حق گرچه طالب بود شد مطلوب حق

خب با غذا و فینگر فود نمیخوای پذیرایی کنیمثلا پفک و چیپس و پفیلا رو چیکار کنی که باکلاس نشون بده

اطرافیانمم شام و غذا نمیدن اصن تولداشون

ینی بجز چیزای غذایی نمیشه جور دیگه پذیرایی کرد. بابا چقد شماها باکلاسین

باکلاسی نیست که 

باید یه چیزی بدی مردم بخورن 

نمیشه که گشنه برن خونه هاشون😑 

آش کشک یا آش رشته هم گزینه خوبیه 

یا باید شام و ناهار بدی یا عصرونه 

اگه میخوای اقتصادی فکر کنی همون میوه و شیرینی و کیک بده و خلاص 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
عزیزم کلوچه ژله و تنقلات با بادکنک آرایی

بادکنک آرایی هزینه خیلی زیادی داره اسماً میگن این 200 تومن اون 500 تومن 

جمعش بکنی خورده ریزه ها رو از 3 _ 4 تومن تازه شروع میشه... 

تازه این قیمت من واسه تقریباً یه سال پیشه